به گزارش خبرنگار مهر، همزمانی رقابتهای قهرمانی آسیا در هند و بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی در آذربایجان، شرایطی را بوجود آورد تا کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد مجبور به تجهیز و آماده سازی دو تیم برای حضور در این میادین شود. همین موضوع باعث شد برخی از چهره های جوان و باانگیزه به رغم عدم تجربه کافی راهی رقابتهای قهرمانی آسیا شوند و در ادامه هم با نتایج درخشانی هم مواجه شوند.
تیمی که به رقابتهای قهرمانی آسیا اعزام شد، در چهار وزن با نفرات جوان و بیتجربه از نظر حضور در میادین قاره ای به هند رفت. رضا اطری، حامد رشیدی، بهمن تیموری و یداله محبی، نمایندگان اوزان ۵۷، ۷۰، ۷۴ و ۱۲۵ کیلوگرم، همان ۵۰درصد نیروی تیم اعزامی بودند که برای نخستین بار، حضور در رقابتهای آسیایی را تجربه می کردند. البته این جمع چهار نفره نیز سه برنز و یک مدال طلا بدست آوردند که چه بسا اگر همین جوان برنزی، تجربه بیشتری داشتند می توانستند مدالهای خوشرنگتری هم کسب کنند.
کرمانشاه سربلند شد
یکی از نکات جالب توجه در نتایج کسب شده در اوزان مذکور، حضور سه جوان کرمانشاهی در ترکیب تیم ملی بود. حامد رشیدی، بهمن تیموری و یدالله محبی، هر سه از کشتی کرمانشاه به عرصه ملی رسیدند و این مساله نشان می دهد روزهای خوبی در انتظار این استان کشتی خیز است. جالب تر آنکه یداله محبی، برادرزاده برادران محبی از قهرمانان بزرگ کشتی ایران و جهان است. این جوان کرمانشاهی موفق شد با کسب طلای آسیا در نخستین تجربه حضورش در این عرصه، به خوبی نام پدربزرگش (یداله محبی یا پهلوان یدی) را زنده نگه داشت و نشان داد ورزش کشتی در این خانواده قهرمان پرور، موروثی است.
باتجربه ها هم خوش درخشیدند
وضعیت آزادکاران چهار وزن دیگر اما متفاوت بود. آنها نفرات باتجربهتری بودند که با تکیه بر همین داشته های فنی و تجربی راهی هندوستان شدند. بهنام احسان پور که تجربه حضور در رقابتهای بزرگی همچون جام جهانی در وزن ۶۱ کیلوگرم را داشت و در نهایت طلای آسیا را کسب کرد. میثم نصیری در وزن ٦٥ کیلوگرم که یکی از ملیپوشان المپیکی بود و با سابقه قبلی قهرمانی در آسیا راهی این مسابقات شد و در نهایت هم برنز گرفت.
علیرضا کریمی هم در وزن ۸۶ کیلوگرم هیچ توجیهی برای عدم قهرمانی نداشت و با کارنامه ای درخشان از عناوین جهانی و آسیایی و همچنین تجربه حضور در المپیک، توانست این بار هم قهرمان شود. حسین شهبازی هم در وزن ٩٧ کیلوگرم نشان داد می تواند جانشین خوبی برای بزرگان باشد و با توجه به قهرمانی جوانان جهان توانست در رقابتهای قهرمانی آسیا هم تا پای فینال برسد و در نهایت به نقره بسنده کند.
آنچه مسلم است شاگردان محمد طلایی نشان دادند می توانند به خوبی پاسخ اعتماد او را با کسب مدال بدهند و همچنان مورد وثوق سرمربی تیم ملی باشند. به هر حال نباید فراموش کرد تیم ایران در حالی توانست یک روز قبل از پایان مسابقات به عنوان قهرمان زودهنگام آسیا معرفی شود که نیمی از ترکیب آنرا جوانان کم تجربه اما جوان و باانگیزه تشکیل می دادند. جوانانی که حالا با تکیه بر مدال آسیایی خود میتوانند وارد گود مبارزه با رقبای باتجربهتر خود شوند و از این پس سری در سرها داشته باشند.جوانانی که هم خودشان از پس این آزمون آسیایی بر آمدند و هم سرمربی جوان و بااخلاق تیم ملی را رو سفید کردند.