با طراحی انبوهی از برنامه ها برای استفاده در محیط سیستم عامل اندروید تمیز دادن برنامه های قوی و مناسب از برنامه های ضعیف و دارای مشکلات به چالشی جدی مبدل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، برنامه های ضعیف و نامناسب به سرقت اطلاعات شخصی، نصب انواع بدافزار بر روی گوشی و تبلت و ... منجر می شود و حالا گوگل روش جدیدی برای هشدار دادن به طراحان برنامه های اندرویدی در مورد ضعف app های آنها ابداع کرده است.

گوگل از این پس برنامه های اندرویدی را بر مبنای ثبات، حفره ها و آسیب پذیری ها، سرعت، شیوه طراحی، میزان کارآیی و ... بررسی و درجه بندی می کند و به آنها از صفر تا صد امتیاز و ستاره می دهد. در صورتی که برنامه ای با بررسی معیارهای مختلف امتیازی کمتر از ۲۵ دریافت کند، موضوع برای اصلاح و ارتقای برنامه به اطلاع برنامه نویس خواهد رسید.

هدف اصلی گوگل از اجرای این طرح ارتقای کلی عملکرد سیستم عامل اندروید است. زیرا برنامه های ضعیف عملکرد سیستم عامل یاد شده را هم دچار مشکل می کنند.

شش شاخص اصلی که گوگل برای شناسایی برنامه های ضعیف اندرویدی در نظر گرفته عبارتند از عدم واکنش آن به پیام های خطا، از کار افتادن ناگهانی برنامه، فعال نگهداشتن خود در محیط اندروید به مدت بیش از یک ساعت، راه اندازی مکرر به میزان بیش از ده بار در یک ساعت، سرعت پایین اجرا و کند شدن یا قفل شدن برای مدت کوتاه.