سينما و امكانات فرهنگي و هنري مي‌تواند در انعكاس آلام و مشكلات آسيب‌ديدگان اجتماعي و معلولان نقش بسزا ايفا كند و نگرش سياستگذاران، برنامه‌ريزان و نمايندگان مجلس را به معلولان و آسيب‌ديدگان تغيير دهد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر كاظم نظم ده معاون توانبخشي سازمان بهزيستي درباره برگزاري جشنواره فيلم بهزيستي گفت: "جشنواره فيلم بهزيستي يكي از راهكارهاي نوين است كه مي تواند نگرش جامعه را به معلولان و آسيب ديدگان دگرگون كند و توانمندي ها و استعدادهاي شگفت معلولان را در قالب هاي هنري، جذاب و تاثيرگذار به نمايش بگذارد."

وي ادامه داد: "به اعتقاد من جشنواره بهترين فرصت براي اطلاع رساني جديتر و واقعي تر در اين عرصه است. مصائب و آلام معلولان و آسيب ديدگان و كارهاي برزمين مانده در اين زمينه بسيار زياد است و هر چه در اين راستا سرمايه گذاري شود و كار صورت گيرد، باز هم جاي كار دارد."

معاون توانبخشي سازمان بهزيستي گفت: "بر اين باورم سينما و جشنواره فضايي را فراهم آورند تا مديران و برنامه ريزان و مجلسي ها در خصوص برنامه ها، اعتبارات و بودجه اين گروهها توجه بيشتري نمايند. سينما با توجه به نفوذ و تاثير خود مي تواند در انعكاس ملموس واقعيت هاي زندگي دشوار معلولان و آسيب ديدگان و نيازها و ضرورت هاي آنها موثرترين نقش را ايفا كند."

دكتر نظم ده با اشاره به لزوم همدلي و همكاري گسترده و فراگير در برپايي جشنواره فيلم بهزيستي اظهار داشت: "براي خدمت به معلولان و آسيب ديدگان جامعه نياز به همكاري هنرمندان، فيلمسازان و همه فعالان حوزه فرهنگ و هنر است. شايسته است در جشنواره فيلم بهزيستي از ديدگاههاي كارشناسان و متخصصاني استفاده شود كه علاوه بر جايگاه علمي و دانشگاهي، تجربه و ديدگاه اجرايي و مديريتي هم دارند."

معاون توانبخشي سازمان بهزيستي در پايان گفت: "با توجه به حوزه گسترده بهزيستي و به منظور استفاده از تجارب و آثار خارجي ها، اين جشنواره ظرفيت و بضاعت بين المللي شدن را دارد. اين حركت بهترين مكانيسم براي آگاهي بخشي، اطلاع رساني و طرح و انعكاس مشكلات و واقعيات جامعه معلولان و آسيب ديدگان كشور است."