به گزارش خبرگزاری مهر، نادر طریقت کارگردان،نویسنده و مستند ساز در گفتگو با ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن درخصوص تاثیر فیلم های حوزه قرآنی بر جامعه گفت:همیشه سعی کردم در ساخت فیلم هایم به باقیات و صالحات فکر کنم و فیلم هایم نیز همین تاثیر را بر بیننده داشته باشد. همواره سعی داشتم فیلم هایم تاثیر مذهبی و خوب خودرا بر مخاطب حفظ کند.
این مستند سازقرانی همچنین درباره نیازهای ساخت مستندات قرانی اظهار کرد: کارگردان های سینما و افرادی که در حوزه های قرآنی فعالیت دارند باید بدانند که ساخت فیلم های قرآنی ارتباط عمیق با خداوند دارد و باید در وهله اول آگاهی و شناخت دین و مذهب را در اولویت قراردهند تا فیلم بتواند ارتباط عمیق خدایی را با مخاطب و تماشاگر برقرار کند و معامله با خدا نیز در ساخت این مجموعه ها جزو اولویت های اصلی و مهم است.
طریقت همچنین با اشاره به توجه سینما به روایت های سینمایی خاطرنشان کرد: سینما و تلویزیون در این خصوص آنطور که در شان و منزلت قران است به آن نپرداخته است.
او با ابراز ناراحتی از این موضوع بیان کرد:به جرات می توان گفت تاکنون تنها 5% فیلمهایی که ساخته شده اند به مباحث قرآنی توجه نشان داده اند و بیش از 95 درصد فیلم های تولیدی به این حوزه توجه نداشته اند.
این مستندساز همچنین در خصوص اهمیت نمایشگاه قران درپرداختن به فیلم سازی و مستند سازی های قرانی بیان کرد: تبلیغات در جذب مخاطب های نمایشگاه کم است و برای جذب مخاطب و بازدیدکنندگان آن گونه که در شان و عظمت این کتاب آسمانی است تلاش نشده است این درحالی است که باید با انجام تبلیغات جذاب و گسترده در این حوزه به جذب مخاطب کمک کرد.
طریقت درباره اهمیت نمایشگاه بین المللی قرآن درکمک به حضور افراد خاص در حوزه های قرآنی با سینما و هنربیان کرد: حضور افراد خاص در چنین مکان های مذهبی، به دین و اعتقادات مردم و هنرمندان بستگی دارد. متاسفانه اکنون شرایط سیاسی و حزبی بر جامعه حکم فرما شده است و یکی از دلایل عدم حضور گسترده افراد در این مکان ها وجود شرایط فراملی و تقسیم بندی های حزبی است که دین را نیز درگیر خود کرده است. امیدوارم روزی برسد که شرایط به دور از هرگونه حزب سازی کاملا خدایی شود.
این انیمیشن سازهمچنین در مورد اضافه شدن بخش انیمیشن و فیلم کوتاه در نمایشگاه قرآن ابراز خرسندی کرد و افزود: وجود انیمیشن به سنین پایین تر نگاه می کند و به حضور جوانان کمک می کند،حضور این برنامه ها کاری زیر بنایی است و تاثیر زیادی بر جوانان در این دورانی که دین و مذهب بسیار رو به کمرنگ شدن است داردو امیدوارم با اهمیت دادن به این ایده ها و برنامه ها جمهوری اسلامی به هویت اصلی خود که پیروی از دین و ایمان و قرآن است بازگردد.
وی در پایان خاطر نشان کرد که امیدوارم قران این هدیه آسمانی بتواند عدالت فرهنگی را به همه ی ما بیاموزد تا آن را برپاکنیم.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن، اخلاق و زندگی» ٨ تا ٢٦ خردادماه سال جاری (همزمان با دوم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان) در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) میزبان علاقهمندان به قرآن است.