همدان - مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: مراکز عرضه مواد خام دامی همدان توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شود.

محمود رسولی در گفتگو با مهر با بیان اینکه در ماه رمضان مراکز عرضه مواد خام دامی همدان توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شوند، گفت: طی یک ماه رمضان در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر و در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی، تمام مراکز توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان هدف از این بازدید ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با ضوابط مذکور دانست.

رسولی در ادامه از تشکیل و تجهیز  ۴۳ اکیپ بازرسی ثابت و سیار در استان برای کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش مصرف فراورده های خام دامی در این ماه و تامین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان صورت گرفته است.

وی گفت: در این طرح از تمام مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور و کارگاه های بسته بندی این فراورده ها بازرسی انجام می گیرد.

رسولی از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فراورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن های۴-۳۲۶۱۸۰۱ به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند.