همدان- مدیرعامل سازمان آتش نشانی همدان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته آتش‌نشانان همدانی در ۵ عملیات اطفای حریق و ۴ عملیات امداد و نجات شرکت کردند.

محمدرضا بیاناتی در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: شرکت در ۵ عملیات اطفای حریق و ۴ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۳۳۰ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۹ مورد منجر به عملیات شده، ۲۱ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۵۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۲۵۰ مورد نیز ایجاد مزاحمت بوده است.

وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۵ مورد آتش سوزی شامل ۲ مورد حریق منزل در شهرک فرهنگیان و روستای پهن آباد، حریق کتابخانه در دره مرا بیگ، حریق ضایعات در بلوار بهشت و حریق مخروبه در خیابان شهدا بوده است.

بیاناتی گفت: همچنین ۴ مورد عملیات امداد و نجات شامل ۲ مورد نجات افراد محبوس شده در منزل در شهرک الوند و سبد بافان، مهار حیوانات در اعتمادیه و عملیات امداد و نجات در حادثه تصادف خودرو در زیرگذر بعثت توسط آتش نشانان به انجام رسید.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی همدان افزود: تعداد ۲ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.