مدير كل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن كريم با تأكيد بر اينكه آموزه هاي قرآني زيربناي سازنده جامعه اسلامي هستند، اظهار داشت: به منظور تربيت قرآني صحيح و ورود آموزه هاي اين كتاب آسماني به بطن زندگي مردم، خانواده ها نقش مؤثري داشته و مي بايست به درستي براي تبيين و ارائه مباني ارزشمند و سازنده قرآني اقدام كنند .

مجيد زكي لو مدير كل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن كريم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در مرحله اول كساني كه ترويج دهنده آموزه هاي قرآني هستند و اين آموزه هاي ديني را براي مردم تفهيم مي كنند بايد در حيطه هايي كه مسائل قرآني را آموزش مي دهند، با آگاهي كامل عامل نشر آن بوده و متخلق به اخلاق قرآني بوده و آگاهي كامل در اين رابطه داشته باشند.

 

وي با اشاره به اينكه در روايات آمده است كه مردم را به سمت دين الهي دعوت كنيد بدون اينكه از زبان خاصي استفاده كنيد، اظهار داشت: مصداق كامل اين قضيه اين است كساني كه آموزه هاي ديني و قرآني را در جامعه ترويج مي دهند، در واقع اخلاق در دين را بازگو كرده و به ارزشهاي مسائل ديني بها مي دهند، بايد اين افراد در مسائل ديني آنگونه بيان و عمل كنند كه بدون هيچ نقصاني مردم آنها را بپذيرند.

 

زكي لو در ادامه يادآور شد: متأسفانه  افرادي در جامعه وجود دارند كه مردم را با زباني نيكو به اعمال خلاف دين دعوت و سعي مي كنند تا اين اعمال را در جامعه توسعه دهند، لذا بايد با شناسايي اين گروه و مقابله صحيح، فعاليت هاي مخرب آنها را خنثي كرد، ضمن آنكه قرآن كريم در سوره مباركه بقره مي فرمايد براي مردم سخن نيكو بفرمائيد، يعني ضمن آنكه آنان را به راه صحيح و مورد تأييد خداوند دعوت مي كنيد اين دعوت نيز همواره با حكمت و موعظه حسنه همراه باشد.

 

مدير كل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن كريم با بيان اينكه هدف قرآن، دعوت و هدايت انسانها به اعمال نيك و خير و سعادت است، گفت: براي بهره گيري مناسب از آموزه هاي قرآني كريم مي بايست اين مفاهيم به درستي تبيين و ارائه شوند .

 

مدير كل آموزش و پژوهش سازمان دارالقران كريم با اشاره به نقش خانواده در ترويج احكام قرآني، اظهار داشت: خانواده به عنوان عضو كوچكي از اجتماع ابتدائي ترين وظيفه را برعهده دارد به اين معنا كه انسان در بستر خانواده به گونه اي  بايد تربيت شود كه با اين آموزه هاي قرآني رشد كند.

 

وي افزود: اين خانواده ها هستند كه جامعه اسلامي را شكل مي دهند، حضرت علي(ع)، در بياني زيبا حق فرزند بر پدر را در سه مسئله نام نيكو، تربيت نيكو و همچنين آموزش قرآن خوانده و به آن توصيه مي كند، چرا كه اگر پدران بايدها و نبايدهاي لازم  را به فرزند خود بياموزند، خانواده ساخته مي شود و در نهايت با ساخته شدن خانواده اي مطلوب، جامعه اي مطلوب و ايده آل شكل مي گيرد.

 

وي در ادامه اظهار داشت: يكي از مهمترين مسائل در ترويج و توسعه آموزه هاي قرآني در زندگي مردم، بزرگان  و مسئولان كشور هستند، آنچنان كه مردم در هر كشوري پيرو رهبران خود هستند در كشور اسلامي ما نيز همين امر حاكم است، اگر چنانچه همه مسئولان نظام آموزه هاي قرآني را سرلوحه كار خود قرار دهند و در راستاي رشد مسائل ديني عمل كنند مردم نيز از آنها پيروي مي كنند و در نتيجه جامعه يك جامعه سالم و اسلامي خواهد شد كه همگان از زندگي در آن احساس رضايت خواهند كرد.

 

مجيد زكي لو همچنين تصريح كرد: آموزه هاي ديني و قرآني زماني در زندگي انسان تجلي مي يابند كه مسئولين دين در رشد آموزه ها و اين احكام بها دهند و به آن عمل كنند، دومين عامل مهم براي تجلي آموزه هاي ديني در سطح جامعه روش و منش منطبق بر دستورات قرآني گويندگان و مبلغان ديني هستند.

 

وي با بيان اينكه مسائل ديني بايد در سطح جامعه فرهنگ سازي شوند، اظهار داشت: ارزش گذاري قرآني براي افراد دست اندركار، مستلزم بها دادن تشكيلات دولتي و غير دولتي، شامل وزارتخانه ها، نهادها و مؤسسات و مراكز فرهنگي و مراكز علمي و مهمتر از همه مدارس و دانشگاهها است كه بايد با برنامه ريزي صحيح و در سطح كلان افرادي كه آموزه هاي قرآني را در انديشه و عمل به آنها توجه مي كنند و سرلوحه رفتار خود قرار مي دهند را مورد تشويق جدي و مداوم قرار داد.