اردبیل – مدیرکل صداوسیمای استان اردبیل از تولید ۳۴۹ ساعت برنامه رسانه‌ای اقتصاد مقاومتی در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مددی بعدازظهر چهارشنبه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی اردبیل تصریح کرد: موظفی صداوسیما تولید ۱۱۷ ساعت و ۲۵ دقیقه برنامه بود که در سال گذشته به میزان سه برابر آن برنامه تولید شد.

وی با اشاره به تولید ۸۷۸ برنامه اضافه کرد: در راستای پروژه ملی طراحی الگوی رسانه‌ای تشویق مشارکت‌های عموی در تولید ملی ۳۶ ساعت برنامه تلویزیونی و ۱۹ ساعت برنامه رادیویی تولید شده است.

مدیرکل صداوسیمای استان اضافه کرد: در راستای طراحی و اجرای الگوی رسانه‌ای ترویج و تقویت رفتارهای اقتصادی نیز ۲۹ ساعت برنامه تلویزیونی و ۳۳ ساعت برنامه رادیویی تولید شد.

به گفته مددی علاوه بر این معرفی کارآفرینان موفق، معرفی کارگاه‌ها و صنایع کوچک و متوسط و پوشش خبری جلسات اقتصاد مقاومتی نیز در طول سال گذشته انجام شده است.

وی افزود: در سال جاری تولید هفت هزار دقیقه برنامه شامل چهار برنامه رادیویی و دو برنامه تلویزیونی در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل صداوسیمای استان در سال جاری طراحی الگوی رسانه‌ای تشویق مشارکت‌های عمومی در تولید ملی و اصلاح الگوی مصرف در دستور کار است.