عضو فراکسیون ولایت مجلس گفت: انتخابات هیات رئیسه مجلس از نتایج انتخابات ریاست جمهوری تبعیت نکرد و ثابت شد که نمی توان گفتمانی را حذف کرد.

حمیدرضا فولادگر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتخابات هیات رئیسه مجلس گفت: اگر در انتخابات یک گفتمانی رای می آورد و گفتمان دیگر رای نمی آورد به معنای حذف گفتمان سیاسی رقیب از صحنه سیاسی نیست.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انتخابات هیات رئیسه مجلس از نتایج انتخابات ریاست جمهوری تبعیت نکرد و ثابت شد که همه گفتمان ها در مجلس مشارکت دارند و نمی توان گفتمانی را حذف کرد.

عضو فراکسیون ولایت مجلس ادامه داد: در انتخابات هیات رئیسه  ۹ نفر ازاعضای فراکسیون ولایت  و  ۳ نفر از فراکسیون امید وارد هیات رئیسه شدند.

فولادگر ادامه داد: بیش از ۴۰ درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری به رئیس جمهور منتخب رای ندادند و که باید دولت در برنامه های آتی خود این واقعیت را بپذیرد.

وی تاکید کرد: مخالفان دولت دیگر جمع محدودی نیستند که با عناوین خاصی بتوان آن ها را از جامعه حذف کرد این اقلیت قوی بیش از ۴۰ درصد هستند . این اقلیت قوی در مجلس هم حضور دارند و همانطور که مجلس نیز در انتخابات هیات رئیسه این اقلیت قوی را پذیرفت دولت هم باید این واقعیت را در معرفی کابینه و بدنه اجرایی خود بپذیرد این اقلیت قوی قابل حذف شدن نیستند و دولت باید به حساسیت ها و دغدغه های آن ها توجه کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در انتخابات نواب رئیس قرار بود،  فراکسیون ولایت شامل فراکسیون های مستقلین و نمایندگان ولایی به صورت فراکسیونی عمل کنیم و ۲ نامزد نائب رئیس از سوی فراکسیون ولایت و دو نامزد نائب رئیسی از سوی فراکسیون امید معرفی شوند.اما در صحن علنی مجلس به گونه ای تبلیغ شد که ۲ نامزد نائب رئیسی که از سوی فراکسیون ولایت معرفی شدند از فراکسیون های جداگانه مستقلان و نمایندگان ولایی هستند این موضوع در رای این دو نفر تاثیر گذاشت.

وی ادامه داد: برخی از دوستان علی رغم اینکه عضو فراکسیون ولایت بودند به کاندیدای فراکسیون امید رای دادند.البته افراد کاندیدا هم موثر بودند برخی از این کاندیدا ها زمینه های شخصی داشتند که در اقبال نمایندگان به آن ها تاثیر داشت.