کرمانشاه- فرماندار کرمانشاه، از اتمام بازشماری تمامی صندوق‌های اخذ رای در کرمانشاه خبر داد و گفت: همه ۴۴۶ صندوق اخذ رای انتخابات شورای اسلامی شهر کرمانشاه بازشماری شد.

فضل‌الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر، از اتمام بازشماری تمام صندوق‌های اخذ رای پنجمین دوره شورای شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: کار بازشماری این صندوق‌ها به اتمام رسید.

فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: در بازشماری آرا، شمارش آرای ۵۰ نامزد اول انتخابات صورت گرفت.

وی از حضور و نظارت هیئت نظارت استان و شهرستان، نماینده دادستانی، هیئت اجرایی، بازرسان ویژه و هیئت بازرسی شهرستان  بر شمارش این آرا خبر داد.

رنجبر خاطرنشان کرد: کلیه صندوق‌های اخذ رای شورای شهر کرمانشاه یعنی هر ۴۴۶ صندوق بازشماری شد و نتایج آن به صورت رسمی از سوی هیئت نظارت و اجرایی انتخابات اعلام خواهد شد.

وی خواستار عدم توجه مردم به اخبار کذب منتشر شده در فضای مجازی شد و گفت: این اخبار اعتباری ندارد و مردم تنها از مراجع رسمی نتایج را پیگیر باشند.