خرم آباد - ۱۰ همایش توانمندسازی مشاوران آموزش و پرورش لرستان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن یوسفوند معاون آموزش و پرورش لرستان ظهر یکشنبه در جلسه استانی کمیته مشاوره و آموزش های همگانی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اهمیت مشاوره و خدمات  مشاوره ای در عرصه های مختلف تربیتی، خانوادگی، اخلاقی و ... اظهار داشت: هدف و سیاست دستگاه تعلیم و تربیت آشنایی خانواده ها با فرهنگ مشاوره و خدمات مشاوره ای است.

در ادامه نمایندگان دستگاههای مختلف به بیان عملکرد حوزه کاری خود پرداختند که برگزاری ۱۰ همایش استانی با محوریت مهارت آموزی و توانمند سازی مشاوران مهمترین مصوبه اجرایی این جلسه بود که نمایندگان متعهد به اجرای آن شدند.

 در این جلسه نمایندگان استانداری، صدا و سیما،   دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد شهید، امور زندان ها و نیروی انتظامی حضور داشتند.