یاسوج-مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی سال گذشته ۲۳ دوره خاص آموزشی دست بافته های داری و فرش در استان برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب بنام شامگاه یکشنبه در اولین همایش تجلیل از پیشکسوتان و جوانان هنرمندصنایع دستی و هنرهای سنتی استان افزود: مقدمات کنسرسیوم صادرات نیز انجام شده است و فعالیت و اقداماتی در این حوزه در دست اقدام  است.

بنام اظهار کرد: حمایت از صنایع دستی و هنرهای سنتی از سیاست های راهبردی مهم اشتغال استان است و بخش عمده  صنایع دستی استان فرش و دست بافته هاست که علاوه بر شناساندن هنر این خطه معرف تاریخ این سرزمین است.

بنام  بر رویکرد های حمایت از صنایع خرد و مشاغل خانگی تاکید کرد و  افزود: در برنامه های کوتاه و بلند مدت دولت و برنامه اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای به صنایع کوچک و متوسط و مشاغل خانگی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان ابراز داشت: حمایت از هنرمندان صنایع دستی و دست بافته های استان یکی از برنامه های اصلی  شرکت شهرکهای صنعتی است و نگاه و رویکرد ما چه در حوزه صنایع دستی و چه دست بافته ها توجه به توسعه بازار و صادرات است.

بنام گفت:  باید تلاش کنیم تا با ساماندهی و تعامل دستگاه های متولی حمایت ها یکپارچه و هماهنگ تر شود.

وی عنوان کرد: شرکت شهرک های صنعتی  باهدف توانمندسازی جامعه هدف و  برای ارتقا کیفیت محصولات و تولیدات آنها مانند سال های گذشته در بحث آموزش و حمایت از هنرمندان به فعالیتهای خود ادامه می دهد.

بنام با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده این شرکت اظهار کرد:  برگزاری تورهای صنعتی، پایش و ارزیابی محصولات، حمایت و کمک های بلاعوض در بحث دست بافته ها و حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی از جمله اقدامات شرکت شهرکهای صنعتی استان است.

بنام تاکید کرد:  این شرکت آمادگی دارد از کسانی که در بخش صادرات و فروش محصولات در بازارهای داخلی فعالیت دارند حمایت کند.