ساری - مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور از خرید بیش از ۸۴۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در سه استان منطقه دو خبر داد.

سید محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از آغاز خرید تضمینی گندم تاکنون بیش از ۸۴۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ شامل استان های مازندران، سمنان و گلستان خریداری شد.

جعفری افزود: تعداد ۱۲۴ مرکز خرید تضمینی در سطح منطقه ۲ (استان‌های مازندران، سمنان و گلستان) تجهیز و فرآیند عملیات خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را بر عهده‌دارند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ به خرید هر استان اشاره کرد و گفت: حدود ۸۰۰ هزار تن در گلستان و در مازندران و سمنان نیز به ترتیب ۲۱ هزار و ۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد.

سید محمد جعفری به نرخ خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری بر اساس ۲ درصد افت غیرمفید و ۴ درصد افت مفید ۱۳ هزار ریال است و کشاورزان عزیز برای تحویل گندم خود باید دارای معرفی‌نامه از سازمان جهاد کشاورزی باشند.

وی ادامه داد: از آغاز فصل خرید تضمینی گندم تاکنون ۲۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در مازندران خریداری شد و این میزان خرید توسط ۱۶ مرکز از ۳۰ مرکز دایر شده در استان خریداری شد و بر اساس پیش‌بینی سازمان جهاد کشاورزی استان انتظار می‌رود در سال زراعی جاری حدود ۱۵۹ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تحویل مراکز خرید تضمینی شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به اینکه جهت خدمت‌رسانی بهتر به کشاورزان عزیز و سهولت روند تحویل گندم اقدامات خوبی صورت گرفته است اظهار داشت: تمهیدات و تجهیزات ۳۰ مرکز خرید تضمینی در سطح استان عملیاتی شده که متناسب با حجم برداشت و ارائه محصول و نیاز منطقه‌ای سایر مراکز نیز فرآیند خرید تضمینی را آغاز خواهند کرد.

جعفری در بخش دیگر درباره توزیع اقلام اساسی در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ۶۰۵ تن اقلام اساسی شامل ۲۹۰ تن برنج و ۳۱۵ تن شکر به مباشرینی که با معرفی‌نامه سازمان جهاد کشاورزی استان مراجعه کردند برای توزیع به مردم فروخته شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ بابیان این مطلب اظهار داشت: از سوی معاونت بازرگانی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران میزان هزار و ۱۲۲ تن برنج و میزان ۸۲۲ تن شکر برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان به استان مازندران تخصیص‌یافته است که بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان مباشرین از طریق ستاد تنظیم بازار شهرستان به سازمان جهاد کشاورزی و ازآنجا به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ معرفی می‌شوند تا نسبت به دریافت برنج و شکر اقدام کنند و روند معرفی و ارائه کالا به مباشرین برای توزیع در بین مردم استان مازندران ادامه دارد.