خرم آباد- معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: برپایی نمایشگاه علوم و معارف اسلامی موجب ترویج فرهنگ قرآنی در استان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ماشاءاله امان الهی بهاروند ظهر پنج‌شنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه کتاب علوم قرآنی گفت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان طی سال گذشته یکی از چهار استان برتر کشور در حوزه قرآنی بود و مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

وی ادامه داد: فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه در ماه مبارک رمضان یک وظیفه و کار ارزشمند است، که همه دستگاه های فرهنگی به‌ویژه اعضای شورای توسعه فرهنگی که در استان شکل گرفته و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، دبیرخانه آن است، وظیفه دارند فعالیت‌هایی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به این‌که برگزاری نمایشگاه کتاب علوم قرآنی یکی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه قرآن و عترت و در ماه مبارک رمضان توسط اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، در سطح استان است، اظهار کرد: این نمایشگاه در دهه پایانی ماه مبارک رمضان برگزار شده و تا ۲۵ روز میزبان علاقه مندان به کتاب و کتاب‌خوانی است، که امیدواریم مورد استقبال مردم قرار بگیرد.

بهاروند تصریح کرد: هدف از برپایی نمایشگاه علوم قرآنی آشنایی بیشتر با قرآن کریم و ترویج فرهنگ قرآنی و همچنین ارائه کتب و ادعیه و قرآن با قیمت مناسب و تخفیف ویژه است.