بيماري تيروئيد در زنان شايع تر از مردان است كه با وجود اينكه علت اين بيماري به صورت دقيق مشخص نيست اما ماهيت و وضعيت جسماني زنان به گونه اي است كه اين بيماري در آنان بيشتر ايجاد آزردگي و ناراحتي مي كند.

دكتر علي رباني ، متخصص غدد اطفال در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بيماري هاي تيروئيد از بيماري هاي شايع ويژه در زمينه كودكان با عنوان كم كاري مادرزادي تيروئيد عنوان مي شود كه در صورت عدن تشخيص به موقع و درمان آن مي تواند منجر به بروز ضايعات مغري در كودكان شود بنابراين از اهميت بسياري برخودار است.

وي اظهار داشت: هم اكنون وزارت بهداشت در حال اجراي طرح غربالگري نوزادان تازه متولده شده در زمينه ابتلا يا عدم ابتلا به بيماري كم كاري تيروئيد بوده كه البته اجراي اين طرح دچار مشكلاتي است كه بايد رفع شود.

استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: بيماري تيروئيد بيماري قابل درمان است اما بايد مورد توجه و درمان قرار گيرد به ويژه در دوره نوزادي چون عوارض ناشي از تيروئيد در اين دوره مهم تر از دوره بزرگسالي است ، چرا كه كم كاري تيروئيد در دوره نوزادي باعث ايجاد عوارض جبران ناپذيري نظير اختلالات مغري مي شود.

وي تصريح كرد: بيماري هاي تيروئيد در دراز مدت باعث ايجاد عوارضي نظير اختلال در رشد ، افزايش كلسترول خون ، چاقي ، پر خوابي،  خواب آلودگي ، خستگي مفرط ، كاهش حافظه ، خشكي پوست و يبوست در افراد بزرگسال مي شود.