شهرکرد- مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۲۳ مورد کمیسیون تخصصی پزشکی در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته تشکیل شد.

منصور فیروزبخت در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال گذشته ۲۸هزار و ۱۰۵ مورد معاینه سرپایی در بخش معاینات اداره کل انجام و همچنین ۵۶۸ مورد جواز دفن صادر شده است.

وی گفت: ۳۲۳ مورد کمیسیون تخصصی پزشکی در سطح استان انجام و همچنین چهارهزار و ۹۰۱ مورد آزمایش در بخش های مختلف سم پاشی، آسیب شناسی و سرولوژی آزمایشگاه اداره کل و همچنین تست الکل مراجعین سرپایی و مایعات ارجاعی بدون اخذ هزینه باتوجه به دستور صریح قضات انجام شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: شرح معاینه جسد در کمتر از ۴۸ساعت به مراجع قضایی و انتظامی و تعیین دقیق علت فوت  پرونده های تحت بررسی در کمتر از ۴۵ روز ارسال می شود.