به گزارش خبرنگار مهر، طبیعت مذاکره، هنر رسیدن به تفاهمی عمومی از طریق چانه زدن بر سر نکات اساسی توافق از قبیل نحوه تحویل، مشخصات، قیمتها و شرایط است. از آنجائیکه بین این عناصر با عناصر دیگر روابط بسیاری وجود دارد، مذاکره هنری است مشکل که نیازمند تمرین، داوری، کاردانی و قضاوت صحیح است. مذاکره کننده موثر، باید یک خریدار واقعی باشد و از احتمالات معامله با فروشنده آگاهی داشته باشد.
یک مذاکره کننده تنها از طریق آشنائی و اطلاع از قدرت نسبی چانه زنی می تواند بداند چه موقع باید محکم باشد و یا احتمالاً چه زمانی باید در قیمتها و شرایط امتیازاتی اعطا کند.
در مذاکرات بین المللی، دریافت درست از رفتارها و موضوعات مطرح شده از طرف شرکت یا بازرگان خارجی می تواند نقش موثری در پیگیری نتابج مذاکرات ایفا کرده و در نهایت منجر به موفقیت بالاتری در مذاکرات شود.
شرکت های دانش بنیان به منظور توسعه روابط تجاری خود در نمایشگاه های بین المللی و یا مذاکرات تجاری با شرکت های بین المللی لازم است اصول اساسی در مذاکرات بین المللی را رعایت کرده و در چهارچوب بین اصولی مذاکرات صحبت کنند.
بر همین اساس کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکرات بین المللی برای شرکت های دانش بنیان توسط کریدور صادرات محصولات دانش بنیان برگزار می شود تا آگاهی مدیران بازرگانی شرکت ها در این خصوص افزایش یابد.
مدیران و کارشناسان واحد حقوقی و انعقاد قرارداد، کارشناسان و مدیران بازرگانی، خرید و تدارکات، کلیه دانشجویان رشته های مدیریت بازرگانی، MBA، اقتصاد، سایر علاقمندان و فعالان حوزه بازرگانی خارجی می توانند مخاطبان اصلی این کارگاه آموزشی باشند.
الزامات موفقیت در مذاکره، بررسی مدل ارتباطی و نقش آن در مذاکره، نکات مهم قبل از جلسه مذاکره، دستور جلسه و نکات اجرایی، ارزش آفرینی در جلسات مذاکره، هنر سوال پرسیدن در جلسات مذاکره، نبایدهای جلسات مذاکره، نیرنگهای جلسات مذاکره و روشهای مقابله با آنها برخی از سرفصل های این کارگاه آموزشی هستند.
زمان برگزاری این کارگاه آموزشی چهارشنبه چهاردهم تیرماه از ساعت ۹ الی ۱۸ در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف برگزار می شود. ثبت نام برای شرکت های دانش بنیان نانو با ۷۵ درصد تخفیف و سایر شرکت ها ۷۰ درصد تخفیف است.