در راهپيمايي كه به مناسبت يوم الله 13 آبان برگزار شده است، دانش آموزان پلاكاردهايي در دفاع از انرژي هسته اي و مبارزه با رژيم صهيونيستي در دست دارند و فرياد انرژي هسته اي حق مسلم ماست سر دادند

به گزارش خبرنگار مهر، حضور رسانه هاي داخلي و خارجي در اين مراسم بسيار چشمگير است و خبرنگاران اين رسانه ها در حال تهيه گزارش از ميان دانش آموزاني كه در مقابل لانه جاسوسي مستقر هستند مي باشند.

دانش آموزان پرچمهاي يا حسين ، يا مهدي و پرچم سه رنگ جمهوري اسلامي را به شكل زيبايي بر فراز دستان خود به اهتزاز در آورده اند و به صورت دسته جمعي در حال خواندن سرودهايي در دفاع از حقوق هسته اي مسلم ملت ايران هستند.

در اين مراسم دانش آموزان چند پرچم آمريكا و اسرائيل را به آتش كشيدند.

مراسم ويژه يوم الله 13 آبان از دقايقي پيش آغاز شده است و حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم  سخنراني خواهد كرد.