زنجان-استاندار زنجان گفت: در حال حاضر کمتر از یک درصد شرکت های دانش بنیان کشور در استان زنجان واقع هستند که این میزان بسیار کم است و سهم استان باید خیلی بیشتر از این ها باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش امیری ظهر شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، افزود: از دانشگاه علوم پایه استان بعنوان دبیرخانه کارگروه اقتصاد دانش‌بنیان و نیز فعالین این حوزه انتظار می رود سهم زنجان در این بخش افزایش چشمگیری یابد و مشخص شود این شرکتهای دانش بنیان چه نقش و ظرفیتی در ایجاد اشتغال و رشد خلاقیت و اقتصاد استان می توانند داشته باشند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کم است که برای توسعه آن باید فعالیت بیشتری انجام داد؛ چرا باید سهم استان از بین بیش از ۲ هزار شرکت دانش بنیان در کشور تنها باید یک درصد باشد.

درویش امیری در ادامه به گزارش ارائه شده از عملکرد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۸۳۳ مصوبه در ستاد استان به تصویب رسید که از این تعداد ۸۷ درصد عملیاتی شد و ۱۳ درصد درحال اجراست.

استاندار زنجان ابراز امیدواری کرد: در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده با آغاز کار دولت دوازدهم شاهد گام های اساسی، مفید و موثری در حوزه های اشتغال، توسعه، افزایش تولید، صادرات و رشد اقتصادی استان و کشور برداشته شود.

درویش امیری با اشاره به توانمندی محصولات استان در رقابت با تولیدات خارجی، اظهار کرد: باید محصولات تولیدی استان با نام زنجان و با شناسنامه و برند ویژه ای در داخل کشور شناسانده و به بازارهای هدف در کشورهای خارجی صادر شود.

وی از نبود برندسازی محصولات تولیدی استان انتقاد کرد و گفت: باید تلاش کنیم محصولات تولیدی استان به ویژه در سه حوزه تولید کفش، چاقو و فرش زنجان بدنبال ایجاد برند باشیم.

استاندار زنجان پیشنهاد تشکیل کارگروه مخصوص ذیل ستاد جهت برندسازی محصولات استان را ارائه کرد و افزود: دستگاه های اجرایی متولی باید کمک ها و حمایت های ویژه ای از تولیدکنندگان استانی داشته باشند.

درویش امیری بر ضرورت توسعه شرکتهای دانش بنیان در استان تاکید کرد و با انتقاد از پایین بودن سهم استان در این حوزه، گفت: سهم کمتر از یک درصدی استان در بهره مندی از شرکتهای دانش بنیان، قابل پذیرش نیست.

وی توجه به حوزه صنعت و معدن به عنوان اولین مولفه توسعه استان را مهم دانست و افزود: باید دستاوردهای اقتصاد دانش بنیان در حوزه های صنعت، معدن و کشاورزی نمود داشته باشد.

درویش امیری تعیین سهم و بُرش استان از سقف ایجاد اشتغال در حوزه های مختلف را خواستار شد و گفت: همانگونه که ایجاد ۳۵۴ هزار شغل در بخش صنعت و معدن، ۶۹ هزار شغل در حوزه کشاورزی، ۳۷ هزار شغل در بخش خدمات و ۹۰ هزار شغل در فناوری اطلاعات کشور پیش بینی شده است، باید سهم استان زنجان در هر بخش مشخص و به دستگاه های متولی ابلاغ شود تا در پایان سال، عملکرد هر حوزه مورد ارزیابی قرار گیرد.