به گزارش خبرگزاري مهر، محققان ژن شناس همچنين سعي دارند با انجام آزمايشي، موروثي بودن رفتارهاي اجتماعي را به اثبات رسانند.
تاكنون اين ارتباطات سياسي بر تحقيقات انجام شده توسط "ليندون ايوز" استاد رشته ژنتيك انساني و روانپزشكي دانشگاه كشورهاي مشترك المنافع ويرجينيا مبتني بوده است.
در تحقيقي كه توسط "جان هيبينگ" استاد علوم سياسي دانشگاه "نبراسكا لينكولن" و همكارانش انجام شد، در حدود 8 هزار مجموعه دوقلوهاي همسان و دوقلوهاي دو تخمكي به تعدادي پرسشنامه حاوي مطالبي چون عبادت در مدارس، قدرت هسته اي، آزادي زنان و مجازات اعدام پاسخ دادند.
پاسخنامه هاي دوقلوهاي همسان كه از كدهاي ژنتيكي يكپارچه اي سهم برده بودند، در مقايسه با دوقلوهاي دوتخمكي از تشابهات بيشتري برخوردار بود.
چنانچه دوقلوهاي همسان و دوتخمكي در اين آزمايش از شرايط محيطي واحدي سهم برده باشند، اختلاف بين نتيجه اين آزمايش در آنها به بحث ژنتيك مربوط مي شود.
از سويي به گفته "ايوان چارني" استاديار سياست عمومي و علوم سياسي دانشگاه ديوك، شباهت هاي يافت شده در عقايد سياسي دوقلوها منسوب به عوامل محيطي و نه بحث ژنتيك است.
به گفته "جان هيبينگ"، گام بعدي براي دانشمندان بررسي اسكن هاي مغزي است تا عملكرد مغز افراد را به هنگام پاسخگويي به موضوعات سياسي بررسي كنند. اين شيوه در مركز پزشكي "بيلور" در هوستون و دانشگاه "رايس" مورد مطالعه قرار مي گيرد.
بنا بر گزارش آسوشيتدپرس، ماه آينده نيز يك گروه از محقان به استراليا سفر مي كنند تا با "نيك مارتين" كه الگوي بيماري را در خانواده ها از جمله دوقلوها در مركز تحقيقات پزشكي كوئينزلند مورد بررسي قرار مي دهد، همكاري داشته باشند. تحقيق وي سرنخ هاي مهمي را درخصوص فرضيه ژنتيكي بودن سياست در اختيار دانشمندان قرار مي دهد.