به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر"عبدالرضا فرجي راد"در ادامه اين گفتگوي اختصاصي اظهارداشت : ما وقتي مطلع شديم كه پارلمان و بعضي ازنمايندگان نروژ ازاين فرد ( مريم رجوي ) دعوت بعمل آورده اند تا به نروژسفركند ، ملاقاتي با "اولاف اكسلسن" ( Olav Akselsen ) رئيس كميسيون سياست خارجي پارلمان داشتم و به وي اعلام كردم كه اينها گروهي تروريستي هستند و 70ميليون ايراني و علاوه بر آن شيعيان و كردهاي عراقي نيز به خاطر همكاري آنها با صدام براي كشتار مخالفين و عراقي ها از آنها نفرت دارند.
نماينده كشورمان دراسلو درادامه اظهاراتش تاكيد كرد : اين نكته را هم به اين مقام نروژي گوشزد كردم كه آمريكا، نروژ و اتحاديه اروپا نيز آنها(گروهك منافقين) را گروهي تروريستي مي دانند لذا در شرايط حاضر كه فعاليت هاي تروريستي در جهان روبه افزايش است بنده بسيارمتعجبم كه چطوربرخي ازافراد از رهبر چنين گروه براي حضور در پارلمان دعوت بعمل آورده اند.
بنابر اظهارات سفير كشورمان، اكسلسن در پاسخ به وي گفته است كه دعوت از ايشان به منزله حمايت از اين گروه تروريستي نيست و اسلو سعي دارد صداي هر مخالفي را بشنود.
سفير ايران در ادامه اين گفتگو اظهارداشت : بنده در پاسخ به اين اظهارات نماينده پارلمان نروژ گفتم كه آيا شما صحبت هاي بن لادن و ملاعمر(رهبران گروه تروريستي القاعده و طالبان) را هم مي شنويد، كه در پاسخ گفتند كه با ايشان ملاقات نخواهد كرد.
فرجي راد در ادامه اظهارات خود با تاكيد بر الزامات مبارزه با تروريسم و همكاري جمعي در اين زمينه ، بر اين عقيده است كه نروژ به عنوان يك كشور دموكرات نمي تواند به رهبر گروهي تروريستي اجازه ورود به خاك خود را بدهد.
به گزارش مهر، برخي از رسانه ها در پي ديدارنماينده كشورمان با اكسلسن مدعي شدند كه سفير ايران اين مقام نروژي را تهديد كرده است اما سفير جمهوري اسلامي ايران در اين رابطه به مهر گفت : متاسفانه روزنامه"وگه" چاپ نروژ با درج گزارشي دروغين با عنوان نمودن اين موضوع كه من نامبرده راتهديد كردم،جنجال ايجاد كرد درحالي كه اينجانب به اين مقام نروژي اعلام نمودم كه دو كشور داراي روابط دوستانه هستند و از نروژ انتظار چنين كاري را نداريم.
فرجي راد درادامه تاكيد نمود، اين روزنامه همچنين به نقل از مقامهاي امنيتي نوشت كه سفير ايران اين مقام نروژي را تهديد كرده ، در حالي كه ديدار من با اين مقام نروژي در پشت درهاي بسته بوده است. وي از اينكه نيروهاي امنيتي چگونه از مذاكرات وي با اين مقام نروژي مطلع شدند ابراز شگفتي كرده و بر اين باوراست كه منافقين با اعمال نفوذ در روزنامه ها در صدد ايجاد جنجال و پخش گزارشهاي نادرست هستند
سفيرايران دربخش ديگري از اين مصاحبه در خصوص تببين موضوع مي گويد: اگر اين اظهارات را بنده گفته باشم اين خلاف عرف ديپلماتيك است كه در روزنامه ها منتشر شود و اگر نگفتم پس لزوماً بيانگر نفوذ منافقين در اين روزنامه و خط دهي به آن براي ايجاد جنجال است.
وي درادامه گفتگوي خود در رابطه با حمايت برخي ازاعضاي پارلمان همچون "مورتن هوگلند" ازگروهك منافين مي افزايد: متاسفانه ما قبلاً به ايشان اعتراض كرديم حتي يك لوح فشرده از فعاليت هاي اين گروه در عراق را به وي داديم كه اعضاي اين كروهك با لباسي نظامي در حال خرابكاري و فعاليتهاي غير قانوني بوده اند و اكنون در حال تلاش هستيم تا سركرده اين گروه تروريستي را نپذيرند.
دكتر فرجي راد درپايان عنوان كرد : اكسلسن در پي توجيهات مطرح شده واطلاعات ارائه شده از اين گروه به وي اعلام نمود كه با سركرده اين گروهك ديدار نخواهد كرد و ديدگاه سفير ايران را به استحضار كميسيون مربوطه خواهد رساند.