علی نصیبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به مشکلات روستاهای استان، میزان اعتبارات اختصاص یافته به روستاها کافی نیست و باید با توجه به توان روستاهای ما، ارشدان اجرایی استان ۵۰ درصد اعتبارات را در روستاها هزینه کنند هم اکنون این رقم ۴۵ درصد است.
وی گفت: اعتبارات دهیاری ها، از اردیبهشت ۹۵ از سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و اداره کل امور مالیاتی براساس شاخصه جمعیت روستایی، مستقیم به حساب دهیاری ها واریز می شود و این اعتماد دولت به دهیاران را نشان می دهد.
وی افزود: علاوه بر این طرح، اعتباری برای مجموعه استانداری در نظر گرفته شده و براساس فرمول هایی، همه ساله اعتباراتی در راستای اعتبارات عمرانی به صورت مشخص به حساب دهیاری ها واریز می شود اما انتخاب روستاها توسط ما صورت می گیرد.
نصیبی ادامه داد: اگر روستایی از این اعتبارات بهره مند شود تا دو سال نمی تواند از این اعتبارات استفاده کند. در سال۹۴، ۸۴ روستا و در سال ۹۵، ۱۸۵ روستای استان از این اعتبارات بند «و» بهرهمند شدند و در سال ۹۶ مدنظر داریم تعداد ۱۴۴ روستا با اعتبارات بیشتری نسبت به سال ۹۵ انتخاب شوند.
مدیر کل امور روستایی گلستان گفت: مشکل روستای قوشکرپی از توابع شهرستان علی آباد کتول، از طریق همین «بند واو» قابل رفع است.
۴۶.۳۰ درصد جمعیت گلستان در روستاها زندگی می کنند
نصیبی بیان کرد: گلستان طبق آخرین سرشماری یک میلیون ۸۶۸ هزار و ۸۱۹ نفر است که جمعیت روستایی ما ۸۷۱ هزار و ۵۴۶ نفر است و بر همیه اساس جمعیت روستایی استان ۴۶.۳ درصد است.
وی ادامه داد: تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار ۵۳۷ روستا و تعداد دهیاری ها ۸۸۹ است. پرسنل دهیاری نیز دو هزار و ۸۰۰ نفر هستند. ۹۷ درصد روستاهای تحت پوشش دهیاری هستند.
وی همچنین گفت: امسال برای اولین بار برای روستاهای فاقد دهیاری اعتبار از طریق سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و اداره کل مالیاتی و به حساب فرمانداری ها واریز می شود و با نظارت اداره کل امور روستایی و شورای استانداری و اجرای بنیاد مسکن طرحهای آنان در راستای عمران و آبادانی روستا انجام شود.