به گزارش خبرگزاري مهر ، دكتر ابوالحسن مسگرزاده افزود: بالا بودن شيوع تروما (صدمات) فك و صورت سبب شده تا حجم قابل توجهي از امور درماني جراحان فك و صورت صرف درمان مصدومان ناشي از تصادفات رانندگي كه از ناحيه دهان و فك آسيب ديده اند، شود.
وي بستن كمربند ايمني ، تجهيز نكردن اتومبيل به كيسه هوا را از جمله عواملي دانست كه شيوع صدمات فك و صورت را در كشور افزايش داده است.
به گفته مسگرزاده ، اين صدمات در ميان جوانان به علت بي توجهي به هشدارهاي راهنمايي - رانندگي و يا برخورد شديد آنان با اجسام كه منجر به صدمات دهان، فك و صورت مي شود، شديدتر است.
وي با اشاره به اينكه در مواردي ، اين صدمات مانند پارگي اعصاب صورتي يا صدمات چشمي غير قابل جبران است ، خاطر نشان كرد: بازسازي شكستگي هاي استخوان هاي فك و بيني و كاشت دندان به روش ايمپلنت از عمده اعمال ترميمي محسوب مي شود كه توسط جراحان فك، صورت و دهان صورت مي پذيرد.
مسگرزاده گفت: امروزه براي درمان شكستگي هاي صورت، مانند ساير نقاط بدن تكنولوژي هاي جديدي وارد كشور شده كه دوران درمان و التيام را كوتاه تر و تحمل عمل جراحي را براي بيمار آسان تر كرده است.
وي افزود: در شيوه هاي جديد حتي پيچ و پلاك هاي قابل جذب به كار مي رود كه لزومي به برداشت آنها پس از التيام زخم هاي مريض نبوده و پس از مدتي پيچ هاي مذكور جذب بدن بيمار مي شود.
رئيس سومين كنگره بين المللي جراحان فك و صورت از برپايي اين كنگره با حضور بيش از 800 پزشك و دندانپزشك متخصص در روزهاي 17 تا 19 آبان ماه در تهران خبر داد.