تبریز- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از اختصاص ردیف اعتباری ویژه از سوی دولت برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آبدار قبل از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک ستاد ملی سیاستگذاری و ستاد برنامه ریزی استانی تبریز اظهار داشت: رهنمون های مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده حداکثری از پتانسیل گردشگری در کشور وظیفه تمامی مسئولان را در این زمینه سنگین تر می کند، همچنین رئیس جمهور کشور نیز همواره تاکید بالایی بر استفاده از این بخش داشته اند.

وی ادامه داد: در راستای برنامه ریزی برای تبریز ۲۰۱۸، در مجموع هفت جلسه استانی با ۴۸ مصوبه تشکیل شده است و برنامه زمان بندی پروژه ها در سه قسمت پروژه های کوتاه مدت که ۳۸.۸۹ درصد پروژه ها را شامل می شود، میان مدت با سهم ۵۰ درصد و بلندمدت ۱۱.۱۱ درصد انجام شده که کلیه پروژه ها باید ادامه دار باشد.

آبدار افزود: در این راستا میزان اعتبار در حوزه تملک ۶۶۹ میلیارد و در حوزه هزینه ای ۹۶ میلیارد که ردیف اعتباری ویژه از سوی دولت خواهیم داشت.

وی ادامه داد: به منظور بهره گیری از پتانسیل های ویژه گردشگری، پنج مسیر گردشگری را در تبریز ایجاد کرده و خانه های تاریخی و موزه ها به هم وصل شده اند.

آبدار با اشاره ای به تهیه گزارش به سازمان همکاری اسلامی oic در قالب نشریه گزارشگر تبریز در شش شماره خبر داد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از ایجاد سامانه جامع گردشگری ۲۰۱۸ خبر داد و گفت: اطلاعات تمامی زیرساخت های گردشگری در این سایت آمده، از سوی دیگر تاسیس خبرگزاری تبریز ۲۰۱۸ در دو زبان فارسی و انگلیسی از دیگر امور انجام یافته در این راستا است.

معرفی ۵ محور گردشگری در شهر تبریز برای تبریز ۲۰۱۸

صادق نجفی نیز در این جلسه گفت: در زمینه ایجاد زیرساخت های لازم برای تبریز ۲۰۱۸ اقداماتی انجام شده که از جمله آن ها می توان حمایت ویژه از هتلداران برای ایجاد هتل در این شهر اشاره کرد که در این راستا در طول دو سال اخیر هتل های زیادی در این شهر افتتاح شده که تا رویداد تبریز ۲۰۱۸ ظرفیت هتل های شهر دو برابر خواهد شد.

شهردار تبریز ادامه داد: اخذ مجوز از شورای شهر برای تشویق سرمایه گذاران از دیگر اقدامات انجام شده است و اگر کسی در بافت فرسوده اقدام به فعالیتی کند، مورد تشویق جدی قرار می گیرد.

وی با اشاره ای به معرفی پتانسیل های گردشگری شهر تبریز گفت: در این راستا پنج محور گردشگری شناسایی کرده و اماکن تاریخی و موزه های این قسمت ها را شناسایی کرده و با زنجیره ای این اماکن را به هم وصل کرده و هر کدام را به عنوان یک محور معرفی نموده ایم.

نجفی افزود: ایجاد موزه های تبریز و آذربایجان درکشورهای دیگر، برگزاری نشست های مشترک با دیگر شهرداری ها و حضور هیات های رسانه ای کشورهای همجوار از فعالیت های انجام شده در راستای افزایش ارتباطات با دیگر کشورها تا قبل از برگزاری این رویداد بوده است.

شهردار تبریز با اشاره ای به فعالیت های حوزه سخت افزاری گفت: علاوه بر فعالیت های شهرداری برای ایجاد هتل و تالار و مجتمع های فرهنگی، برخی زیرساخت های شهر همچون خیابان ها، مراکز تفریحی  و ورزشی تقویت و توسعه یافته اند.

برقراری اولین پرواز تبریز- هامبورگ در طول هفته های آینده

وی ادامه داد: ۲۹۰ میلیارد تومان در این چند حوزه بری بودجه سال ۹۶ و بودجه های سال قبل گذاشته ایم که در این راستا سالن همایش های بین المللی تبریز با سرعت در حال تکمیل شدن است.

نجفی افزود: در حوزه ارتباطات در سال گذشته یکی از بهترین ترمینال های برون شهری را افتتاح کردیم که در این زمینه ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است، پرواز های تبریز نیز در این زمینه افزایش یافته و اولین پرواز تبریز- هامبورگ در طول هفته های آینده انجام خواهد شد.