به گزارش خبرنگار مهر، حسن علی فولادی ظهر پنج شنبه در همایش دهیاران بخش مرکزی بیرجند اظهار داشت: بیان کرد: شهرستان بیرجند دارای صنایع دستی خاص و بومی زیادی است.
وی با اشاره به حوله بافی روستای خراشاد بیرجند بیان کرد: این صنعت تاکنون ثبت ملی شده و برای ثبت جهانی یونسکو نیز در حال پیگیری هستیم.
فولادی با اشاره به اهمیت رونق دادن به صنایع دستی، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی نخستین قدم برای نجات از محرومیت ها بوده و اقتصادی مقاوم تر از صنایع دستی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه با هزینه های اندک می تواند در زمینه صنایع دستی گام برداشت، گفت: فعالیت های در رشته های صنایع دستی نیازمند سرمایه گذاری های کلان نیست.
فولادی با اشاره به آموزش های ارائه شده در روستاهای بخش مرکزی بیرجند بیان کرد: در راستای ارائه این آموزش ها، هفت کارگاه مشاغل خانگی در چهکند وچهار کارگاه در بهلگرد ایجاد شده است.
فعالیت ۳۰۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی در بیرجند
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بیرجند ادامه داد: در حال حاضر ۳۰۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی در بیرجند فعالیت می کنند.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده به صنعتگران بیان کرد: فراهم اوردن زمینه فروش، بیمه و پرداخت تسهیلات از جمله خدمات ارائه شده است.
فولادی ادامه داد: در حال حاضر بازارچه باغ عمارت اکبریه با ۲۲ غرفه آماده فروش محصولات صنعتگران است.
وی خواستار همکاری دهیاران برای برگزاری کلاس های آموزشی صنایع دستی در روستاها شد و افزود: این کلاس ها کاملا به صورت رایگان برگزار می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بیرجند اظهار کرد: دهیاران باید زمینه گردشگری روستاها را معرفی کنند تا نسبت به ایجاد امکانات رفاهی اقدام کنیم.