به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ یوسف زاده چابک در نخستین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی که صبح پنج شنبه در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد، با بیان این که موضوع غرق شدگی مشکل امروز و دیروز نیست، اظهار کرد: برای چنین موضوع مهمی که هر ساله جان تعداد زیادی از انسان ها را می گیرد راه کارهای زیادی از گذشته تا به امروز وجود داشته اما این راه کارها برای ارتقاء، نیاز به بازنگری مجدد دارد.
وی با اشاره به موفقیت آمیز نبودن طرح های سالمسازی دریا، افزود: این طرح جوابگوی همه نقاط دریا نیست چون اکثر مردم به دلیل کشف فضاهای جدید تمایلی به محدود شدن برای شنا در یک مکان خاص را ندارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر این که باید متولی ساماندهی سواحل مشخص شود، به نقش سازمان های مختلف در این زمینه اشاره کرد و گفت:باید نقش سازمان و دستگاه های اجرایی در این موضوع ارزیابی شده تا مسئولیت هر سازمانی به طور دقیق مشخص شود.
یوسف زاده چابک در ادامه یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی بیش از ۱۰ سال قبل موضوع تروما را مطرح کرده و مسائل مختلف را در زمینه آسیب دیدگی دنبال می کند.
وی تصریح کرد: اما در بحث مقابله با آسیب های تروما ما نیازمند تعامل بین دستگاه ها و سازمان های مختلف هستیم ،چون انحصاری بودن بانک اطلاعاتی سازمان ها باعث افزایش تلفات ناشی از تروما می شود.