به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر خامنوی در دیدار با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: جامعه ابرار در سال ۸۸ بر اساس فعالیت های خیرخواهانه فعالان اقتصادی شکل گرفت.
علی اصغر خامنوی با بیان اینکه این جامعه با هدف متمرکز کردن فعالیت های خیرخواهانه فعالان اقتصادی تشکیل شده است، گفت: در این جامعه اقدامات خوبی در راستای رفع محرومیت زدایی انجام می شود.
وی اظهار کرد: در سال ۹۱ با سفر به شهرستان قاین، مصوب شد تا در یکی از روستاهای این شهرستان کارآفرینی و اشتغال انجام شود.
خامنوی با بیان اینکه طرح توسعه پایدار روستایی در این روستا تعریف شد، گفت: این طرح در محمداباد شهرستان خوسف به عنوان پایلوت و با مشارکت اهالی روستا اجرایی شد.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار با اجرای این طرح توانمندی های خوبی در روستا اتفاق افتاد، افزود: ایجاد مرکز آموزشی و ارائه آموزش های مختلف از جمله اقدامات این طرح است.
وی ایجاد کارگاه های قالی بافی را یکی از اقدامات مطلوب طرح توسعه پایدار روستایی دانست و گفت: در این راستا تاکنون شش دوره قالی بافته شده و برای ۳۰ نفر نیز اشتغال ایجاد شده است.
خامنوی ایجاد صندوق اعتباری خرد زنان و مردان، اجرای ۱۵۵ پروژه مختلف اجتماعی، آموزشی و اقتصادی را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توانمند سازی این روستا عنوان کرد.
وی با بیان اینکه همچنین از محل منابع مالی صندوق خرد کارآفرینی امید طرح های موفقی اجرا شد، افزود: اجرای طرح توسعه پایدار روستایی یکی از این طرح ها بوده که جنب و جوش خاصی را بر روستاها حاکم کرد.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار بیان کرد: درحال حاضر این طرح در ۱۱ روستا از استان های خراسان جنوبی، کردستان و سیستان و بلوچستان در حال اجرا است.
وی ادامه داد: با صندوق کارآفرینی امید تفاهم نامه ای امضا شده که برای هر روستا یک میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بگذارند که در حال انجام است.
خامنوی با اشاره به دیگر طرح های جامعه نیکوکاری ابرار اظهار کرد: طرح حمایت و بورسیه تحصیلی دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویانی که مستعد و نیازمند هستند، از دیگر برنامه های این جامعه است.
وی با بیان اینکه این طرح از خراسان جنوبی شروع شد، افزود: در حال حاضر در شش استان در حال اجرا است.
خامنوی بیان کرد: این طرح با هدف جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویان محروم و با استعداد اجرا می شود.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، حامیانی برای جامعه هدف شناسایی کرده و بورسیه تحصیلی ماه به ماه به حساب آن ها واریز می شود.
وی با بیان اینکه بیشترین افرادی که بورسیه گرفته اند در خراسان جنوبی بوده است، گفت: در حال حاضر ۲۵۰ نفر فعال تحت پوشش هستند.
خامنوی این طرح را بسیار موثر در رفع محرومیت و ایجاد توانایی دانست و اظهار کرد: طی چند سال گذشته ۵۷۰ نفر بورس گرفته و فارغ التحصیل شده اند.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار ادامه داد: طرح هایی را برای اشتغال این افراد مد نظر داشته و دنبال می کنیم.
وی ایجاد مراکز اموزشی، مساجد و مراکز فرهنگی را از دیگر برنامه های جامعه ابرار دانست و گفت: این مراکز بیشتر در مناطق زلزله زده مانند بوشهر و اذربایجان شرقی ایجاد شده اند.
خامنوی ادامه داد: همچنین یک مرکز اموزشی بسیار با عظمت و بزرگ در دانمارک با مشارکت ابرار و دیگر دستگاه ها ایجاد شده است.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار هزینه این مرکز را ۱۷ میلیون دلار دانست و گفت: ۲۵ درصد این هزینه توسط ابرار کمک شده است.
وی ایجاد شبکه موسسات خیریه را از دیگر اقدامات جامعه نیکوکاری ابرار دانست و گفت: این امر با هدف هم افزایی و انجام کارهای گسترده تر ایجاد شده است.
خامنوی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰۰ موسسه عضو این شبکه هستند، گفت: این شبکه فعالیت خود را از سال ۹۵ آغاز کرده و امید است فعالیت خوبی را ایفا کند.
در پایان نیز جمعی از مددکاران راهکارهایی برای بهتر اجرا شدن طرح های جامعه نیکوکاری ابرار ارائه دادند.