به گزارش خبرنگار مهر، محمود محمودی روز یکشنبه در جلسه ثبت سامانه اطلاعات خرید کشمش از باغداران استان که در سازمان جهاد قزوین برگزار شد اظهارداشت: از این میزان کشمش ثبت شده در سامانه اطلاعات خرید کشمش تاکنون ۵۰ هزار تن مورد تائید سامانه مرکزخرید وزارت جهادکشاورزی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: برای ثبت نام در سامانه اطلاعات خرید کشمش از باغداران؛ باید نام و نام خانوادگی و کد ملی افراد ثبت شود تا اطلاعات دقیق باشد و ملاک پرداخت یارانه به تولیدکنندگان کشمش، ثبت نام در سامانه وزارت جهاد کشاورزی است.
محمودی یادآورشد: تاکنون ۷۰ میلیارد ریال برای یارانه کشمش در سال ۹۵ دریافت شده و مابقی نیز بزودی دریافت خواهد شد.
رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین بیان کرد: برای راه اندازی صندوق کشمش در استان هماهنگی خوبی ایجاد شده و اقدامات خوبی نیز برای راه اندازی آن صورت گرفته است.
محمودی اضافه کرد: کشاورزان به هر میزان که در صندوق کشمش سرمایه گذاری کنند به همان میزان نیز دولت در سرمایه گذاری صندوق مشارکت خواهد کرد تا منابع مالی آن تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: یارانه کشمش تولیدی بر اساس آنچه در سامانه ثبت شده به انگور کاران پرداخت خواهد شد که با توافق انجام شده این یارانه در راه اندازی صندوق کشمش سرمایه گذاری خواهد شد.
محمودی بیان کرد: یارانه کشمش به کشاورزان پرداخت می شود و در صورت رضایت کتبی کشاورزان به هر حسابی که آنها اعلام کنند واریز خواهد شد که در شهرستان تاکستان این مبلغ یارانه برای راه اندازی صندوق کشمش تخصیص داده شده است.
وی گفت: یارانه تخصیصی برای کشمش بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال است که تاکنون ۷۰ میلیارد ریال آن واریز شده و ۱۸۰ میلیارد ریال نیز باقی مانده است.
ربانی: دولت از راه اندازی صندوق کشمش در استان قزوین حمایت می کند
در ادامه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در راستای حمایت از تولید کنندگان و حل مشکل باغداران انگور ؛ دولت از راه اندازی صندوق کشمش در استان حمایت می کند.
مسعود ربانی بیان کرد: صندوق شهرستانی کشمش هیچ گونه محدودیتی برای عضویت اعضاء ندارد و همه باغداران و تاکداران استان می توانند عضو این صندوق شوند.
وی اظهارداشت: برای فعال شدن صندوق باید راهکارهای قانونی مناسبی اندیشیده شود تا درآینده دچار مشکل نشویم.
ربانی خاطر نشان کرد: هر گونه انتقال وجه یارانه کشمش به حساب صندوق بایستی با رضایت تولیدکنندگان انجام شود.
به گفته ربانی، در استان قزوین بیش از 32 هزار هکتار باغ انگور وجود دارد که سالانه حدود 70 هزارتن کشمش در این باغات تولید می شود.