رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ضمن اشاره به سیاست های بریتانیا در منطقه خاورمیانه، این سیاست ها را در تضاد با ثبات منطقه دانست و از همکاری این کشور با کشورهای حامی تروریسم شدیدا انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه (۲۸ تیر ۱۳۹۶) در محل پارلمان انگلستان، در نشست اعضای گروه پارلمانی که شامل ترکیبی از نمایندگان مجلس عوام و مجلس لردها می باشد شرکت کرد و سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی ایران را تشریح نمود.

در این نشست خرازی گفت: ایران به‌عنوان باثبات ترین کشور در منطقه برخلاف آنچه دشمنان ایران ادعا می کنند در پی ایجاد ثبات و حفظ وضع موجود در منطقه است.

خرازی اشاره کرد که متاسفانه قدرت های فرامنطقه ای و بعضی کشورهای عربی منطقه با سیاست های اشتباه خود در امور داخلی سوریه و عراق مداخله کرده و در جهت تغییر نظام های سیاسی آن دو کشور حرکت کردند و به تقویت گروه های تروریستی پرداختند؛ به نحوی که بخش های مهمی از کشورهای عراق و سوریه را به تصرف خود درآوردند.

خرازی توضیح داد که ایران به کمک دولت های مستقر در سوریه و عراق پرداخت زیرا هدفش جلوگیری از بی ثباتی منطقه و فروپاشی دولت های مستقربود.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی خرازی ضمن اشاره به سیاست های بریتانیا در منطقه خاورمیانه، این سیاست ها را در تضاد با ثبات منطقه دانست و از همکاری این کشور با کشورهای حامی تروریسم همچون عربستان شدیدا انتقاد کرد.

وی ضمن اشاره به سخنان نخست وزیر بریتانیا در بحرین که ایران را عامل بی ثباتی در منطقه دانسته بود گفت: چطور ممکن است ایران از سقوط شهرهای مهمی چون اربیل، بغداد و دمشق بدست گروه های تروریستی جلوگیری کند و در عین حال عامل بی ثباتی تلقی گردد. کشورهای حامی گروه های تروریستی چون کشورهای عربی جنوب خلیج فارس هستند که عامل بی ثباتی منطقه می باشند.

خرازی فروش سلاح از سوی انگلیس به عربستان سعودی که برای کشتار مردم بی گناه یمن بکار می رود را تقبیح کرد و گفت این اقدام باعث کشتار بیشتر و جریحه دار شدن احساسات مردم منطقه شده است.

خرازی اعلام کرد که همکاری اقتصادی با انگلستان وقتی می تواند توسعه یابد که سیاست های آن کشور نسبت به ایران تغییر یافته و به نقش مثبت ایران در منطقه اذعان شود.

در پایان نمایندگان مجلس عوام و مجلس لردها سوالاتی را در مورد مسائل منطقه و روابط ایران با همسایگان و بریتانیا مطرح کردند که از سوی خرازی بطور مبسوط پاسخ داده شدند.