رشت- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به تامین منابع مالی برای اتمام پروژه های گیلان و رفع مشکلات بیکاری و صنعت این استان گفت: شورای راهبری توسعه استان گیلان باید تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت در جلسه هماهنگی برنامه‌های توسعه اشتغال و تولید استان گیلان که ظهر شنبه برگزار شد با بیان اینکه حل مشکلات عدیده مردم در همه حوزه ها از وظایف و تعهدات مسئولان به مردم است اظهار کرد: توسعه گیلان به تجهیز منابع نیاز دارد و این منابع علاوه بر اعتبارات مالی، بهره مندی از همه شایستگانی است که فارغ از هر جناح سیاسی تنها به توسعه گیلان فکر می کنند.

وی افزود: شورای راهبری توسعه استان باید تشکیل شود تا فارغ از هر سلیقه سیاسی، در کنار یکدیگر تنها برای توسعه گیلان تصمیم گیری شود.

نوبخت با اشاره به تشکیل کارگروه ملی برای بررسی مشکلات گیلان در سازمان مدیریت و برنامه ریزی، استاندار گیلان را موظف به پیگیری امور از طریق این کارگروه کرد و گفت: با تشکیل این کارگروه، طرح های نیمه تمام و زیربنایی گیلان و همینطور مسائل مربوط به صنعت،گردشگری و محیط زیست مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد.

به گفته وی، در پایان مهر ماه امسال، نتیجه این کارگروه در جلسه هماهنگی برنامه های توسعه، اشتغال و تولید به صورت گزارش از سوی همه دستگاه ها رصد می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به کمبود منابع مالی که در سال گذشته بر دولت تحمیل شد گفت: با وجود همه تنش هایی که دولت را تحت فشار قرار می داد اما سازمان برنامه و بودجه توانست از عهده وظایف خود در سال گذشته به خوبی برآید.

وی به تامین منابع مالی برای پروژه های نیمه تمام گیلان نیز اشاره و بیان کرد: برای تحقق تصمیمات هیئت دولت به گیلان خوشخبتانه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به گیلان پرداخت شده و در برخی از پروژه ها از جمله راه اهن نیز به دلیل اهمیت موضوع، بیش از رقم های مصوب تامین منابع شد.

نوبخت تاکید کرد: اتمام طرح های نیمه تمام و رفع معضل بیکاری استان از جمله تعهدات بنده به عنوان یک گیلانی به هم استانی های خودم است که با تمام وجود برای تحقق ان ها تلاش خواهم کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با بیان اینکه مطالبات پیمانکاران در استان نیز بزودی پرداخت می شود افزود: طی هفته جاری، پرداخت مطالبات و اعتبارات طرح های عمرانی پرداخت می شود که شامل یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد و هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد به صورت اسناد خزانه است.