احسان منصور کیایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به نقش تاثیر گذار حمل و نقل در مبارزه با قاچاق کالا افزود : قاچاق، پدیده شوم و مخربی است که صدمات فراوانی بر پیکر اقتصاد ملی کشور وارد و فعالیت اقتصاد رسمی و برنامه ها و سیاستهای کشور ما را تحت الشعاع قرار داده و دچار اختلال کرده است.
وی افزود: هماهنگی و جلب مشارکت مابین نهادها و سازمانهای متولی می تواند یکی از اقدامات مهم جلوگیری و کاهش از پدیده شوم قاچاق کالا باشد.
سرپرست اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان با اشاره به اینکه بر اساس دستور العمل ها و قوانین موجود هر محموله ای که در جاده تردد می کند ملزم به اخذ بارنامه بوده و متصدی صدور بارنامه باید نسبت به شناسایی و کنترل محمولات دقت کافی داشته باشد، افزود: سمنان یکی از استان های پیشرو در اعمال کنترل و نظارت بر حمل و نقل محمولات عبوری و خروجی از استان بوده بهطوریکه این اداره کل با مساعدت سایر دستگاههای اجرایی با شناسایی نقاط مستعد تولید بار و ساماندهی حمل کالا از این مبادی گام موثری در راستای کاهش فرار بار و مبارزه با قاچاق کالا برداشته است.
منصورکیایی همچنین افزود: بهمنظور مدیریت حمل و نقل محمولات دامی و جلوگیری از گسترش و شیوع بیماریهای مشترک بین دام و انسان، ارسال تمام محمولات دامی و دامپزشکی می بایست پس از اخذ مجوز و تائید سلامت از طرف اداره کل دامپزشکی با اخذ بارنامه صورت پذیرد.
وی افزود: بر اساس دستورالعمل های واصله از ابتدای اجرای طرح کنترل محمولات بهداشتی و دامی ۹۶ قلم کالا مشمول اخذ مجوزهای لازم برای حمل شده است.
سرپرست اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان با اشاره به اقدامات اجرایی پیشگیرانه از قاچاق کالا افزود: یکی از اقدامات اساسی در کنترل حمل و نقل محمولات، جلوگیری از تضییع حقوق دولتی و پیشگیری از گسترش پدیده شوم قاچاق، طرح شناسه دار کردن انبارها بوده که در استان بهصورت پایلوت اجرا و پس از طی مراحل آزمایشی در کل کشور تعمیم داده شد.