مشاور معاون سیما در امور فرهنگ و معارف اسلامی درباره برنامه های دبیرخانه معارف سیما برای غنی شدن تولیدات داستانی با موضوع معارفی افزود: "اتفاقاً این مسئله یکی از دغدغه های ما هم محسوب می شود و روی آن حساس هستیم. دبیرخانه معارف سیما در حوزه کارهای نمایشی در نظر دارد مجموعه ای را فعال کند و برای ساخت کارهای نمایشی مناسبتی از ایده گرفته تا شکل پرداخت در جلسات صحبت شود و مجموعه ها با موضوع معارفی و مناسبتی متناسب با نیاز مخاطبان باشد."
فارسیجانی ادامه داد: "قصد داریم از ماه آینده جلسات خود را شروع کنیم و اتاق فکری برای تهیه مجموعه های مناسبتی تشکیل دهیم تا موضوعات مجموعه های معارفی و مناسبتی مشخص شود تا مفاهیم به صورت عمیق مطرح شود و سطحی نباشد. اعضا این جلسات از کارشناسان متبحر در حوزه های حوزه و دانشگاه، جامعه شناسان، روانشناسان و ... انتخاب شدند. البته این کارشناسان تنها در حوزه خود احاطه ندارند، بلکه در کنار رشته خود کارشناس رسانه هم هستند و رسانه جزو دغدغه آنهاست."
وی در توضیح بیشتر گفت: "یکی از مشکلات مجموعه های معارفی و مناسبتی این است که اگر از افراد کارشناس دینی استفاده می شود، بعضی از آنها با رسانه آشنا نیستند. حتی برخی مجموعه ها نیاز به کارشناس رسانه دارند، اما جای کارشناس خالی است. ما باید جایگاه مشاور و کارشناس مذهبی را در مجموعه های نمایشی تعریف و در این باره دستورالعملی صادر کنیم. در حال حاضر احساس می شود برنامه سازان برای بهره بردن از کارشناس مذهبی و رسانه سلیقه ای عمل می کنند."
فارسیجانی در ادامه افزود: "ما برنامه های زیادی در دبیرخانه شورای معارف داریم، اما به بار نشستن این برنامه ها نیاز به زمان دارد، چرا که تاکنون یک سال از راه اندازی این دبیرخانه گذشته است. ما قصد داریم این برنامه ها نه تنها منجر به بالا رفتن کیفیت برنامه های گروههای معارف شبکه های مختلف سیما باشد، بلکه اگر گروه های کودک و ... هم احتیاج داشتند، کمک کنیم."
دبیر شورای معارف سیما درباره کمبود بودجه گروههای معارف برای ساخت کارهای نمایشی گفت: "به نظرم این بودجه کم نیست. ساخت کارهای نمایشی به صورت حرفه ای و الف بر اساس سیاست سازمان به عهده گروههای فیلم و سریال است. البته اگر طرح های خوب و برجسته در قالب نمایش از گروه معارف برسد، دبیرخانه معاونت سیما بودجه به گروه معارف می دهد و سعی می کنیم طرح خوب ساخته شود. بنابراین در رابطه با بودجه هیج کدام از گروههای معارف شبکه های سیما مشکلی ندارند، بلکه مشکل نبود فیلمنامه خوب است و ما از کارهای فاخر حمایت می کنیم."
وی درباره اینکه چرا پروسه تولید فیلم "بزرگمهر حکیم" در گروه معارف شبکه دو طولانی شده و با وجود گذشت چند سال خبری از تولید فیلم نیست، افزود: "دلیل طولانی شدن پروسه این فیلم این بوده که مشکلات فیلمنامه ای داشته و چند بار اصلاحیه خورده و بازنویسی شده، به همین دلیل هنوز ساخته نشده است."
مشاور معاون سیما در امور فرهنگ و معارف اسلامی خاطرنشان کرد: "ما قصد داریم با یک برنامه ریزی مناسب روند رو به رشدی در مجموعه های مذهبی داشته باشیم و نقاط قوت را تقویت و ضعف را برطرف کنیم. همچنین به معاونت سیما پیشنهاد راه اندازی اداره کل فیلمنامه نویسی را دادیم که اگر تصویب شود، کارگاههای فیلمنامه نویسی هم در صدا و سیما برگزار می شود تا بتوانیم فیلمنامه نویسان خوبی پرورش دهیم."