به گزارش خبرنگار مهر، منصور استادی عصر دوشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار شهرستان بناب با تأکید بر اینکه تغییر نگاه و رویکرد در حوزه مدیریت شهری، توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی است؛ افزود: مهم ترین هدف و سیاست وزارت راه و شهرسازی در راستای احیای بافت های فرسوده در سطح کشور حمایت از نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهری و بهبود وضعیت زندگی در مناطق محروم است که در این راستا از بافت های فرسوده به طور ویژه ای حمایت می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۷۰۰ محله به عنوان بافت فرسوده در سطح کشور شناسایی شده که این یک معضل اساسی محسوب می شود و نیاز است در این زمینه تصمیمات اساسی اتخاذ شود تا بتوانیم به تمامی اهداف در ارتباط با احیای بافت فرسوده شهری دست یابیم.
۴۰ درصد مساحت بناب را سکونتگاه های غیررسمی تشکیل می دهند
به گفته معاون دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهری ایران، ۴۰ درصد از مساحت شهر بناب را سکونتگاه های غیررسمی تشکیل می دهند.
استادی در ادامه با اشاره به برنامه دولت و شهرداری ها برای محدود کردن این محلات در سطح کشور اذعان کرد: ظرفیت اجتماعی باید پای کار بیاید و در قالب یک برنامه هماهنگی شده باید پیش رفت.
وی خاطرنشان کرد: سالانه باید با استفاده از ظرفیت های محلی ۲۷۰ محله از این مناطق را ارتقاء دهیم تا بلکه ظرف ۱۰ سال آینده بتوانیم معضل سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده در سطح کشور را ترمیم و بازسازی کنیم.
معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار همچنین با بیان اینکه در این میان باید محوریت را از ساختار دولتی به نهادهای محلی و یکپارچه سازی تصمیم گیری ها ببریم؛ تأکید کرد: برای حل این مسائل سند ملی توسعه پایدار شهری تصویب و ابلاغ شد.
استادی شهرستان بناب را یکی از شهرستان های پیشرو در اجرای طرح ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی معرفی و اظهار کرد: در شهرستان بناب فعالیت های خوبی انجام شده است ولی در خصوص اقدامات صورت گرفته هیچ مستند سازی و گزارش مصوری تهیه نشده است که امیدواریم مسئولان شهرستان در خصوص اقدامات صورت گرفته در این بخش گزارش مصوری تهیه کنند.