رئیس سازمان توسعه سینمایی سوره کمال تبریزی را از فیلمسازان شاخص و متعهد کشور دانست و از ادامه همکاری حوزه هنری با وی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین حقگو با اشاره به اظهارات اخیر تبریزی مبنی بر انصراف حوزه از تولید فیلم "همیشه پای یک زن در میان است" به واحد خبر حوزه هنری گفت: "همان طور که جناب تبریزی با صداقت عنوان کرده، عمده بحث حوزه هنری به فیلمنامه برمی گشت و نکات مد نظر ما چند بار با شخص ایشان و آقای مقصودی به شور گذاشته شده بود."

وی ادامه داد: "حوزه هنری همواره مایل به همکاری با آقای تبریزی بوده و برای تحقق چنین خواسته ای بود که از ایشان دعوت شد با مسئولان سازمان توسعه سینمایی سوره و رئیس حوزه هنری دیدار کند. تبریزی در این دیدار طرحی هشت صفحه ای با اقتباس از یکی از داستان های سیدمهدی شجاعی ارائه کرد که بلافاصله تصویب و مقرر شد مقصودی زیر نظر کارگردان مشغول نوشتن آن شود."

حقگو گفت: "توجه به فیلمنامه همواره از دغدغه های اصلی حوزه هنری در بخش سینما بوده و از این رو نگارش فیلمنامه دو ماه و نیم به طول انجامید و در این مدت دو بار نیز مورد بازبینی قرار گرفت. از آنجا که حوزه هنری در تولیدات خود متعهد به اخلاق و سیاستی تعریف شده است، جلساتی نیز هنگام نوشتن فیلمنامه برگزار شد تا دغدغه های ما در چگونگی طرح مباحث اجتماعی به آگاهی فیلمنامه نویس و کارگردان برسد."

رئیس سازمان توسعه سینمایی افزود: "به رغم برگزاری این جلسات و نیز با وجود تذکراتی که شخص آقای تبریزی به فیلمنامه نویس برای تعدیل و اصلاح پاره ای نکات داد، خواسته ها و نظرات حوزه مورد توجه قرار نگرفت. توجه به فیلمنامه و سیاستی که حوزه هنری دنبال می کند، محصولاتی چون "خیلی دور، خیلی نزدیک" و "بید مجنون" را به دنبال داشته و توجه و دقت حوزه هنری به این بخش از سینماست که نزد گروهی از کارگردانان به "محافظه کاری" نعبیر می شود."

حفگو ادامه داد: "نوشتن فیلمنامه و پیش تولید آن به دلیلی که برای آقای تبریزی نیز مبرهن است به موازات هم انجام می شد تا فیلم برای حضور در جشنواره فجر آماده شود. از آن سو نیز شرط اساسی ما تامین خواسته های حوزه در فیلمنامه بود. تست گریم و قرارداد با عوامل برای تامین چنین هدفی بود و به همین خاطر جدول تولید طوری طراحی شد که فیلم همزمان با عید سعید فطر کلید بخورد."

وی در پایان گفت: "تامین نظر تهیه کننده در فیلمنامه حق مسلم اوست، اما فیلمنامه نظر نهایی حوزه هنری را تامین نکرد. حوزه هنری برای بیان مباحث اجتماعی ملتزم به اسلوبی مشخص است و این اسلوب می بایست در فیلمنامه مورد دقت قرار می گرفت. با وجودی که حوزه هنری با شرحی که رفت ملزم به توقف پروژه شد، اما این هرگز به معنی پایان همکاری حوزه هنری با کمال تبریزی و نفی ویژگی ها و استعداد های بعضاً منحصر به فرد این کارگردان برجسته نیست."