به گزارش خبرنگار مهر، مجید روستا بعدازظهر سه شنبه در همایش ستاد بازآفرینی شهری کاشمر اظهارکرد: ساماندهی سالیانه ۲۷۰ محله بافت فرسوده و حاشینه نشینی در برنامه دولت است.
وی افزود: در کشور دو هزار و ۷۰۰ محله برای باز آفرینی شهر شناسایی شده اند که شامل هزار و ۱۰۰ محله حاشیه نشینی، ۶۰۰ محله تاریخی و هزار محله بافت فرسوده میانی است.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران تصریح کرد: در این رویکرد نگاه صرفا به صورت علمی است و توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی و توجه به زیر ساخت ها آموزشی، بهداشتی و اشتغال زایی و همچنین توجه به گروه های مستحق در این بافت ها که شامل کودکان، نوجوانان و جوانان است از مهم ترین شاخصه های این طرح است.
روستا گفت: سال گذشته ردیف های اعتباری بسیار خوبی برای تحقق اهداف و برنامه باز آفرینی شهری در دستور کار قرار گرفت که اعتباری بالغ بر پنج هزار و۸۰۰ میلیارد ریال برای این موضوع در نظر گرفته شده بود.
وی با بیان اینکه امسال نیز در سکونت گاه های غیر رسمی و ۴۰ محله در حوزه بافت های تاریخی فرسوده شهری اقدامات اجرایی ارزشمندی انجام گرفته شد بیان کرد: برنامه های بازآفرینی شهری در مرحله اول ارتقاء کیفی زندگی مردم و احیاء هویت و مقاوم سازی این بافت ها است کهخوشبختانه در استان خرسان رضوی و شهر کاشمر اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران همچنین از تملک خانه آیت الله مدرس و تبدیل آن به مجموعه فرهنگی و اجتماعی در شهر خبر داد و گفت: یکی دیگر از برنامه های شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران مرمت کاروانسرای امین التجار است که با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه انجام می گیرد.
روستا افزود: حرکت و فعالیت ما باید به سمت مشاوره به مردم برای مشارکت در فعالیت های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی شهر باشد.