یاسوج- مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته ۳۴۸۶شغل در راستای پروژه ارتقای تولید و توسعه اشتغال پایدار در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مظفر ظهر شنبه در جلسه پروژه ارتقاء تولید و توسعه اشتغال پایدار افزود: طی سال ۹۵ هدف گذاری برای تحقق ۴۳۱۹ شغل در راستای پروژه ارتقاء تولید  انجام شد که ۳۴۸۶ شغل در این راستا ایجاد شد.

مظفر تصریح کرد: هدف گذاری هایی برای دستگاه های مختلف در راستای این پروژه انجام شد و برای ایجاد۳۴۸۶ شغل بیش از ۴۹ میلیارد تومان هزینه شد.

مظفر بیان داشت: کمیته امداد از ۱۱۰۰ شغل هدف گذاری شده بیش از تعهد را عملیاتی کرد و ۱۶۷۶ شغل در این راستا ایجاد شد.

وی افزود: سازمان بسیج سازندگی نیز از ۲۳۷۲ شغل هدفگذاری شده ۱۱۳۷ شغل ایجاد کرد.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری گفت: امور عشایر ۲۵۳ شغل را در قالب پروژه ارتقاء تولید متعهد بود که توانست ۴۴۰ شغل و فراتر از تعهد را محقق سازد.

مظفر همچنین بر هماهنگی بیشتر دستگاه ها در ارائه گزارشات اقدامات تاکید کرد.