دومین آزمون جامع دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی 26 آبان ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور به طور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدا... افشار با بیان این مطلب افزود: دومین آزمون جامع دوره های پودمانی در 45 کد رشته و در 18 مرکز استان کشور و با حضور 12 هزار و 565 نفر که تمامی پودمان های آموزشی خود را با موفقیت گذرانده اند برگزار می شود.

وی اظهار داشت: این آزمون در تمامی مراکز استان ها برگزار شده و داوطلبان استان های قم و کردستان به دلیل محدودیت تعداد داوطلبان به ترتیب در استان های تهران و کرمانشاه در این آزمون شرکت می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه خاطر نشان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون در روز پنجشنبه 25 آبان ماه توزیع می شود و اطلاعت تکمیلی پیرامون مکان و نحوه توزیع کارت ورود به جلسه دومین آزمون جامع دوره های پودمانی و همچنین محل برگزاری آزمون روز سه شنبه مورخ 23 آبان ماه از طریق هفته نامه جامع و همچنین از طریق پایگاه اطلاع رسانی دنشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.UAST.ac.ir اعلام می شود.

افشار ادامه داد: این آزمون به صورت تستی انجام می شود و در رشته های ساز ایرانی، ساز جهانی، آواز ایرانی و آواز جهانی آزمون به صورت تستی و عملی برگزار می شود. آزمون عملی رشته های فوق روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 30 آبان و اول آذر ماه سال جاری در مراکز آموزشی مربوط برگزار می شود.

وی افزود: دومین آزمون جامع دوره های پودمانی در رشته های نرم افزار کامپیوتر، تعمیرات سخت افزار، تعمیرات مکانیکی، آویونیک، تعمیر و نگهداری هواپیما، کنترل صنعتی، کنترل کیفی قطعات خودرو، سخت افزار کامپیوتر، نقشته کشی صنعتی، نرم افزار سیستم، ماشین افزار، معماری، مهندسی پرواز، هوانوردی، گل و گیاهان زینتی، صنایع غذایی، اصلاح و تربیت، آموزش زبان انگلیسی، امور فرهنگی، تربیت مربی مراکز پیش دبستانی، حسابداری، حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حقوق قضایی، چاپ و نشر، خدمات مسافرتی و جهانگردی، روابط عمومی، راهنمای آموزشی، کتابداری و اطلاع رسانی، مترجمی اسناد و مدارک، مترجمی نوار و فیلم، مدیرت خانه، مترجمی زبان انگلیسی، هتلداری، آواز ایرانی، آواز جهانی، ساز ایرانی، فیلمسازی، گرافیک رایانه، گریم و ماسک و نقاشی ایرانی برگزار می شود.