قزوین- استان قزوین در ارزیابی فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها، رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، احمد حسن خانی رئیس گروه برنامه‌ریزی امور رسانه و فناوری‌های نو سازمان تبلیغات اسلامی در این باره اظهارداشت: با توجه به اهمیت نظارت و ارزیابی فعالیت‌های انجام شده، دفتر امورفرهنگی، رسانه و فناوری‌های نو به‌عنوان حوزه برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی معاونت فرهنگی، ارزیابی عملکرد فعالیت رسانه‌ای و فضای مجازی ادارات کل تبلیغات اسلامی را بر اساس بررسی گزارش‌های مکتوب ارسالی از استان‌ها در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: این ارزیابی‌ها با محور موضوع‌هایی همچون تولیدات رسانه‌ای در قالب‌های مختلف منوط به رعایت شاخص‌های کیفی، میزان فعالیت کارگروه تولید محتوای رسانه با رویکرد دینی، برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه رسانه و فضای مجازی، میزان رصد و تحلیل حوزه رسانه و فضای مجازی استان، تعامل با حوزه‌های تأثیرگذار فرهنگی دینی در حوزه رسانه و فضای مجازی و خلاقیت و نوآوری انجام شده است.

حسن خانی یادآورشد: از جمله اهداف این ارزیابی، تعیین میزان اثر بخشی و کارآمدی فعالیت‌ها متناسب با نیاز جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان و نیز شناسایی نوآوری و خلاقیت اداره کل استان در حوزه‌ رسانه و فناوری‌های نو، گزینش و معرفی آثار منتخب در قالب یک بسته محتوایی به همه استان‌ها و مراکز ذیربط است.

وی ادامه داد: در دومین ارزیابی عملکرد سالانه اداره کل استان‌ها در سال ۹۵ در رتبه‌بندی انجام شده استان‌ مازندران در رتبه برتر قرار گرفت و استانهای کردستان، خراسان رضوی و گلستان در رتبه دوم قرار گرفتند و قزوین در رده سوم قرار گرفت.

حسن خانی یادآورشد: همچنین استان کرمان به دلیل ارسال منظم صورت جلسات، ارتباط شایسته با نهادهای فرادستگاهی، ایجاد قرارگاه فضای مجازی و برگزاری کمیته‌های سه‌گانه (آموزش، تولید محتوا و رصد) در بین استان‌های دیگر شایسته‌ تقدیر شناخته شد.

رئیس گروه برنامه‌ریزی امور رسانه و فناوری‌های نو سازمان تصریح کرد: از جمله نتایج ارزیابی عملکرد فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی طبق ارزیابی عملکرد سال گذشته در ۲۴ استان کارگروه تولید رسانه‌ای با رویکرد دینی تشکیل و فعالیت‌های حوزه‌ رسانه و فضای مجازی در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در شاخص برگزاری دوره‌های آموزشی با موضوع رسانه و فضای مجازی تعداد ۱۰۵ دوره و ۳۸ نشست تخصصی در کنار گفتمان‌های دانشجویی و دانش‌آموزان و اقشار خاص برگزار شده و از دیگر نتایج ارزیابی عملکرد، فعال شدن استان‌ها در حوزه‌ رصد برنامه‌های فرهنگی سازمان در سایت‌ها، نشریات و رسانه‌های جمعی استان‌هاست.