به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین دیبا دبیر ستاد پاسخگویی به مسایل دینی روز گذشته در این نشست با اشاره به ضرورت برگزاری کارگاه های آموزشی و دوره های پودمانی گفت: برای رسیدن به اهداف و برنامه ها، برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های عملی پاسخگویی، ضروری است . این ضرورت با توجه به استقبال عمومی مردم به جریان پرسش و پاسخ و گسترش فرهنگ پاسخگویی در جامعه بیشتر شده است.
در ادامه این نشست حجت الاسلام سعید روستا آزاد، قائم مقام دبیر ستاد نیز با تاکید بر گسترش مراکز پاسخگویی و توجه عموم مردم به این مراکز گفت: گرایش عموم جامعه به ویژه جوانان موجب شده است که شیوه های پاسخگویی با توجه به نیازها و نیز ابزارها تغییر یابد. روند رو به رشد مراکز پاسخگویی و پاسخگویان، نیازمند برنامه ریزی و آموزش های تخصصی ویژه پاسخگویان است. برگزاری کارگاه های روش شناسی پاسخگویی و بررسی راهکارهای پاسخگویی می تواند فعالان در این عرصه را یاری دهد تا به اهداف عالی خود دست یابند.
حجت الاسلام قنادی مسئول اداره پاسخ و مشاوره نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه قم نیز با اشاره به تهاجم فرهنگی علیه اسلام و مبانی دینی گفت: برای رسیدن به اهداف باید کارگاه ها و کمیته های تخصصی راه اندازی شود. تهاجم علیه شبهه افکنان از دیگر راهکارهایی است که می توان به عنوان یک راهبرد مفید و سازنده در پیش گرفت. از دیگر برنامه هایی پیشنهادی نیز می توان به تاسیس شهرک مجازی پاسخگویی اشاره کرد.
حجت الاسلام کلباسی مسئول مرکز تخصصی امامت و مهدویت گفت: انتقال تجربیات مراکز و پاسخگویان می تواند بسیار سازنده و مفید باشد. تجمیع تجربیات و روش ها از دوباره کاری جلوگیری می کند، بنابراین باید به عنوان یک سیاست مورد توجه تصمیم سازان قرار گیرد.
شاهینی مسئول پاسخگویی مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر (س) با اشاره مراجعه حضوری مردم به این واحد گفت: موضوعات اولویت دار را می توان با توجه به این پرسش ها به دست آورد و پاسخ های متقن را تهیه و در اختیار عموم مردم قرار داد.
در ادامه این نشست دیگر مسئولان مراکز پاسخ گویی دینی هر یک دیدگاه های خود را درباره موضوع و دستور نشست هم اندیشی بیان کردند.