به گزارش خبرنگار مهر، جعفر بدری پیش از ظهر سه شنبه در بیست و هشتمین مسابقات قرآنی زندانیان کشور در لرستان گفت: امیدواریم این برنامه ها بتواند کمک موثری برای زندانیان باشد و این مسابقات باید بیشتر اطلاع رسانی شود.
وی ادامه داد: بسیاری از زندانیان افرادی هنرمند هستند که باید هنر این اشخاص مشخص و از آنها استفاده شود.
رئیس کل دادگستری لرستان بیان داشت: دید مردم باید نسبت به زندانیان مثبت شود زیرا بسیاری از این افراد بنا به شرایط سخت زندگی و بالاجبار پایشان به زندان باز شده است و ذاتا مجرم نیستند.
بدری با بیان اینکه شاید یک اثر هنری تاثیرش از تلاوت قرآن بیشتر باشد و نباید انتظار داشت که تمام افراد به سمت خواندن و تلاوت قرآن بروند اضافه کرد: محال است بتوان جامعه ای را یافت که در آن تمام اشخاص متدین و دیندار باشند.
وی بیان کرد: علاقه ها متفاوت است و انتظار می رود اگر نمی توانیم از طریق برنامه های دینی زندانیان را علاقمند کنیم از راه هایی که این اشخاص علاقمند هستند و موردتوجه آنها است از هنر آنها باید بهره برداری کرد.
رئیس کل دادگستری لرستان اظهار داشت:طبق بیانات مقام معظم رهبری تدبر در قرآن تاثیرش بسیار بیشتر از قرائت و خواندن قرآن است و باید تدبر را به زندانیان آموخت.
بدری ادامه داد: هنگامی که این همه زندانی داریم معنایش این است که در انتقال مفاهیم قرآنی چندان موفق نبوده ایم.
وی با بیان اینکه بسیاری از زندانیان با آموزه های دینی و قرآنی نا آشنا هستند و باید آنها را با این آموزه ها آشنا کرد خاطرنشان کرد: گروههای تکفیری که در منطقه دست به جرم و جنایت می زنند از دین به عنوان یک وسیله استفاده می کنند.
رئیس کل دادگستری لرستان ادامه داد: استفاده ابزاری از دین کار را به جاهای خطرناکی رسانده و انتظار می رود این برنامه های قرآنی به خصوص در زندان ها مثمرثمر واقع شوند.
بدری اضافه کرد: کسانی که در زندان و به دور از اقوام و خویشان خود به سر می برند بیشتر زمینه یادگیری دارند و زندان می تواند برای اصلاح عملکردشان و تغییر شیوه زندگیشان بسیار موثر باشد.
وی افزود: در بحث قرائت قرآن بسیاری از برنامه های نیاز به پشتیبانی دارند و باید در این زمینه ببشتر کار شود.