سید محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صنعت گردشگری و اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی و میراث فرهنگی را باید جدی بگیریم و برای رفع موانع و پرداخت تسهیلات به این حوزه تلاش کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: در روستاهای استان مرکزی پتانسیل های لازم برای توسعه بوم گردی و بازاریابی صنایع دستی فراهم است و اقدامات خوب و مطلوبی در این راستا انجام شده که تداوم خواهد داشت.
حسینی بیان کرد: شناسایی خانه های قدیمی در روستاها و تبدیل آنها به یک اثر تاریخی در جذب گردشگر و رونق اقتصادی روستاها اقدامی موثر است و این مهم در روستاهای دارای ظرفیت گردشگری استان دنبال می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: می توان با توسعه و شناسایی ظرفیت های صنعت گردشگری در روستاها، مانند بافت تاریخی، صنایع دستی، صنایع تبدیلی و سوغات در راستای حل مشکلات معیشتی و اشتغال روستاییان گام های ارزنده برداشت.
وی همچنین به تفاهم نامه سه جانبه منعقدشده میان استان های مرکزی، قم و اصفهان در حوزه صنعت گردشگری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: براساس تفاهم نامه همکاری سه جانبه استان های اصفهان، قم و مرکزی در حوزه گردشگری، اصفهان به عنوان محور گردشگری تاریخی و فرهنگی، قم زیارتی و مرکزی طبیعی و تجاری، می تواند محور گردشگری منطقه کهن عراق عجم را احیا کنند و در این رابطه نیز گردشگری روستایی بسیار تاثیرگذار است.