اصفهان- مهاجم تیم فوتبال سپاهان پس از برد تیمش در برابر ذوب‌آهن گفت: اگرچه با این برد قدری از فشار خارج شدیم اما تیم ما در هر شرایطی تحت فشار است.

حسین پاپی پس از برد تیمش در برابر ذوب‌آهن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با ابراز رضایت از روند بازی اظهار داشت: به هواداران ۲ تیم تبریک می‌گویم و خوشبختانه هر ۲ تیم بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه هر دوتیم می‌توانستند پیروز این بازی باشند، افزود: ما امروز برای هم دویدیم و هیچ کس به دنبال بهانه نبود، همه یک دل بودیم و خوشبختانه نتیجه گرفتیم.

مهاجم تیم فوتبال سپاهان با در خصوص برد این تیم گفت: اگرچه با این برد قدری فشار از روی ما برداشته شد اما تیم سپاهان همواره و در هر شرایطی، چه در ابتدای جدول، چه در وسط جدول و چه در انتهای جدول تحت فشار است ولی خوشحالم که پس از چند ماه موفق شدیم دل هواداران را شاد کنیم.

وی در خصوص نتیجه بازی افزود: با توجه به نتیجه بدی که مقابل پدیده گرفتیم محکوم بودیم تلاش کنیم گل های بیشتری بزنیم تا تفاضل گل خود را حل کنیم و برای این هدف تلاش کردیم که حاصل آن برد ۲ بر صفر بود.