موسیقی سنتی ریشه در فرهنگ ما دارد و قطعا نباید آن را تضعیف کرد اما بسیار خوب است که ارکستر موسیقی ملی با ارائه گونه های دیگری از موسیقی آوازی ، اجراهای متفاوتی نسبت به گذشته ارائه دهد .

محمدرضا صادقی ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت :  از ابتدای فعالیت ارکستر ملی هنرمندانی چون استاد شجریان،علیرضا قربانی و... به عنوان خواننده با این ارکستر همکاری داشته اندوبه نوعی موسیقی سنتی محض درارائه آثار این ارکستر وجود داشته است  اما تلفیق آواز پاپ کلاسیک با ارکستر ملی(که با همت و حمایت استاد فخرالدینی صورت گرفت) نوعی نو آوری در فعالیت این ارکستر محسوب می شود که می تواند در آینده راههای جدیدی را فرا روی این ارکستر باز کند .

این عضو گروه کر مرکز موسیقی ( دفترموسیقی و شعر) در مورد سبک آوازی مورد استفاده در اجراهای خود به همراه ارکستر ملی گفت : در این اجراها از سبک آوازی پاپ کلاسیک استفاده شده است به طوری که من خود را در جرگه خوانندگان پاپ کلاسیک می دانم ، نه پاپ محض و نه کلاسیک محض . فکر می کنم پذیرش این سبک برای مردم بسیار ساده تر است . این همان نوع موسیقی است که استاد محمد نوری در آن فعالیت کرده و می کند چرا که توانایی ایشان چه در اجرای آواز" لیریک" ( تغزلی و عاشقانه ) و چه در آواز دراماتیک وحماسی این امر را ثابت کرده است .

وی که اخیرا قطعاتی از ساخته های زرین بال را به اتفاق ارکستر ملی خوانده است ادامه داد : در قطعاتی که تاکنون با ارکستر ملی اجرا کرده ام ، احساس می کنم استفاده ازاین دوفرم به طور همزمان در قطعات لازم و ضروری است . یعنی برخی از ملودی ها بایدعاشقانه خوانده شودو برخی دیگرنیز صدای پرحجم کلاسیک را طلب می کند . به هر حال فکر می کنم سبک آوازی پاپ کلاسیک به خوبی با اجرای ارکستر ملی قابل تلفیق است .

صادقی با اشاره به نتیجه بخش بودن تلفیق این نوع موسیقی گفت : مهمترین ملاک در موفقیت و یا شکست یک مقوله هنری ، تایید یا رد آن از سوی مردم است . هنرمند بدون تایید و استقبال مردم ، هنرمندی منزوی خواهد بود ، اما زمانی که بر روی صحنه و در رابطه مستقیم با مردم قرار می گیرد ، مهر تائید آنان می تواند انگیزه ای برای تداوم راه او باشد .

این خواننده گروه کر با اشاره به صحت ذوق وسلیقه هنری مردم گفت : غالب اوقات مردم بهترین ممیزی هستند ولی گاهی هم ذائقه آنان تحت تاثیرعوامل غیر هنری قرار می گیرد . به طور مثال ، وقتی پس از چند سال موسیقی پاپ رایج شد ، ذائقه مردم به سمت چند خواننده پاپ - که کارشان از لحاظ ارزش هنری در سطح بالایی هم نبود - میل کرد ولی بعد از مدتی همان مردم این خوانندگان را کنار گذاشتند و این امر باز نشان دهنده این مطلب است که شناخت وتشخیص مردم برای مدت طولانی اشتباه نمی کند .

صادقی در مورد ملاک پخش آثار موسیقی با کلام از سوی سازمان صدا وسیما گفت : پخش آثار خوانندگانی که از سابقه بسیار بالا و درخشانی برخوردار هستند همیشه برای من جای سوال بوده است که چرا بسیار کمتر از قطعاتی که توسط خوانندگان کم تجربه اجرا شده است پخش می شود .

وی افزود : نمی توان این مسئله را به سلیقه و خواست مردم نسبت داد ، چرا که یک اثر موسیقی ، بارها می بایست از صدا و سیما پخش شود تا انعکاس نظرات مردم در مورد آن مشخص شود .

صادقی در ادامه با تاکید بر تحرک وفعالیت موسیقیدانان ایرانی برای ایجاد فضایی تازه در موسیقی ایران گفت : بد نیست که تا حدی درجریان تغییرات مثبتی که در موسیقی جهان رخ می دهد قرار بگیریم. ما می توانیم به موسیقی ملل دیگر نزدیک شویم ، تا شاهد اتفاقات تازه ای در موسیقی خودمان باشیم . البته در موسیقی سنتی این امر کمتر امکان پذیر است هر چند که در این نوع موسیقی شاهد تغییرات اساسی بوده ایم . برای مثال استاد حسین علیزاده از ترکیب گوشه داد و بیداد گوشه " داد و بیداد " ویا ساز " سلانه " را ابداع کرد و یا کیوان ساکت که قطعات کلاسیک مانند " زنبور عسل " اثر کورساکف را با ساز تار اجرا کرده است .این ها نشان می دهد ، چارچوبهایی که ریشه در تعصب های قومی ، قبیله ای دارند ، در حال شکسته شدن هستند و ما به دنیا نشان می دهیم که همانگونه که آنان امروز از موسیقی شرق بهره می گیرند ما نیز می توانیم به آنها نزدیک شویم .

خواننده جدید ارکستر ملی در پایان گفت : این فرصت بسیار خوبی است که  به خوانندگان جوانی چون من و یا آقای سالار عقیلی اجازه داده می شود تا در کنار ارکستر ملی به فعالیت بپردازیم و یا همین طور آهنگسازان جوانی که امکان فعالیت برای این ارکستر راپیدا کرده اند . اما در هر حال جای خالی اساتیدی همچون استاد شجریان در حیطه موسیقی سنتی و یا استاد محمد نوری در زمینه موسیقی پاپ کلاسیک در کنار ارکستر ملی به خوبی احساس می شود .

محمد رضا صادقی از سال 73 آموزش آواز را نزد محمد نوری را آغاز کرد و در طول سه سال فراگیری سبک آواز پاپ کلاسیک و نیز تئوری موسیقی و سلفژ را فرا گرفت .او در سال 75 به گروه کر مرکز موسیقی پیوست و در آنجا تحت آموزشهای گرگین موسسیان ( رهبر گروه کر آن زمان ) قرار گرفت. اولین تجربه او به عنوان خواننده موسیقی متن ،خواندن در تیتراژ پایانی فیلم " لیلی با من است " با شعری از نظامی گنجوی وجدیدترین کار اودر این زمینه  آواز در موسیقی متن فیلم "ازدواج به سبک ایرانی"ساخته محمد سریر است. وی از سال 76 با سازمان صدا وسیما همکاری داشته و در این مدت نزدیک به پنجاه ترانه را اجرا کرده است .