دبیر مجمع اجتماعی دانشجویان کشور و فعال فرهنگی دانشگاه شیراز معتقد به سطحی بودن فعالیت هایی است که در حال حاضر در دانشگاه ها اجرا می شود این در حالی است که معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز عقیده دارد : "فعالیت کانون های فرهنگی دانشگاه شیراز کمرنگ شده است. ضمن اینکه این کانون ها مجال سیاسی کاری ندارند."

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیری دبیر مجمع اجتماعی دانشجویان در خبرگزاری مهر با نقد عملکرد مدیران فرهنگی دانشگاه ها گفت: فعالیت هایی که اکنون تحت عنوان فعالیت فرهنگی در دانشگاه شیراز انجام می شود صرفا برای ایجاد شرایطی است که ظاهرا نشان دهنده فعالیت فرهنگی باشد و هیچ گاه نقد دانشجو مورد استماع قرار نمی گیرد."

اظهارات دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه شیراز در حالی است که محمد موذنی معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه اعتقاد دارد: "جهت گیری های کانون های فرهنگی دانشگاه شیراز نسبت به گذشته فرهنگی تر شده است."

فعالیت کانون های فرهنگی دانشگاه شیراز کمرنگ شده است و تغییر و تحولات و شرایط فعلی اجازه سیاسی کاری به کانون ها را نمی دهد

معاون دانشجویی دانشگاه شیراز

 معاون دانشگاه شیراز در ادامه گفته های خود در گفتگویی با مهر عنوان کرد: "تغییر و تحولات و شرایط فعلی اقتضای جهت گیری های سیاسی خاص به کانون های فرهنگی را نمی دهد و سوگیری های خاص سیاسی کمتر در آنها مجالی برای رشد دارند."

جالب است که فعالان فرهنگی دانشگاه شیراز نیز از اینکه فعالیت های گذشته شان مورد اتهام سیاسی کاری قرار می گیرد رضایت خاطر ندارند و دبیر کانون هلال احمر این دانشگاه عقیده دارد: "کانون های فرهنگی و هنری در دولت گذشته در دانشگاه ها تشکیل شد. این کانون ها هم در دولت گذشته و هم در دولت فعلی هیچ گاه خود را وارد وادی سیاست نکرده و نخواهند کرد. کانون های فرهنگی به هیچ وجه پایگاه های سیاسی اصلاح طلبانه نبوده و نیستند."

کانون های فرهنگی به هیچ وجه پایگاه های سیاسی اصلاح طلبانه نبوده و نیستند

دبیر کانون هلال احمر دانشگاه شیراز

این فعال فرهنگی افزود : "مدیران فرهنگی باید قادر به تفکیک حوزه های فرهنگی، صنفی و سیاسی باشند اما اکثر آنها قدرت و توانایی این تشخیص را ندارند و به همین جهت است که حتی برخی اوقات فعالیت های فرهنگی را با پیش زمینه سیاسی نگاه می کنند. به هر صورت دانشجویان در هر دولتی مطالبه کننده خواهند بود."

به گزارش مهر، مدیران فرهنگی دانشگاه ها اوایل تیر ماه سال جاری در نخستین گردهمایی سراسری این مدیران در دانشگاه اصفهان عناوینی چون سیاسی کاری و سطحی نگری را به فعالیت های کانون های فرهنگی و مجامع کانون های فرهنگی هنری دانشجویان نسبت دادند. البته محمد باقر خرمشاد - معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بیان رویکرد این وزارتخانه نسبت به فعالیت های کانون های فرهنگی اظهار داشت: "از هر چه که بوی فرهنگ می دهد، حمایت می کنیم. کانون های فرهنگی را نه تنها قبول داریم بلکه آنها را تقویت هم می کنیم."

شخصا معتقد به محدود کردن فعالیت های مجامع و کانون های فرهنگی دانشجویی نیستم، بلکه معتقدم باید ساماندهی خوبی در این حوزه صورت گیرد

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم

 محسن اسلامی مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم نیز در پاسخ به مهر گفت: "آیین نامه ای از قبل در حوزه کانون های فرهنگی هنری بوده که این مبنای کار ما در ارتباط با مجامع نیز است. شخصا چندان معتقد نیستم که فعالیت های مجامع و کانون های فرهنگی دانشجویی را باید محدود کرد، بلکه معتقدم باید ساماندهی خوبی در این حوزه صورت گیرد. به عنوان مثال در حوزه کانون ها به آیین نامه ها خوب عمل نشده یا تعامل خوبی بین دانشگاه ها وجود نداشته و طبعا به همین خاطر مشکلاتی بین کانون ها و مدیریت دانشگاه ایجاد شده که در این شرایط باید ساماندهی شود. بحث نظارتی که در این کانون ها مطرح شده برای ایجاد فضای مناسب در دانشگاههاست و این به معنای محدودشدن فعالیت کانون نیست. ما معتقدیم کانون های فرهنگی هنری یک بستر برای کمک به پرشدن اوقات فراغت داشجویان هستند."