به گزارش خبرنگار مهر، سرخیل همه طاهر کریم امروز سه شنبه در نشست با مسئولان دانشگاه رازی کرمانشاه با یادآوری حوادث جنگ تحمیلی اظهار داشت: مردم و دولت ایران کمکهای قابل توجهی را به ملت کرد داشتند و اگر دولت و ملت ایران نبود شهیدان ما شاید از پنج هزار به ده هزار و پانزده هزار و تعداد مجروحان ما بیشتر میشد و شاید در سرما و گرسنگی شهید میشدیم.
وی بیان کرد: ۲۹ سال پیش من بهعنوان آواره به ایران آمدم و مایه افتخارم است که هم اکنون بعد از ۲۹ سال به کرمانشاه آمدم و از استقبال بینظیر شما تشکر میکنم.
سرخیل همه طاهر کریم اظهار کرد: مردم حلبچه در کرمانشاه احترام خاصی دارند و وقتی میگویند حلبچه ای هستیم لطف مردم ایران بسیار است، ۲۹ سال پیش برای زنده ماندن و فرار از دست صدام به ایران پناه آوردم و کمک خواستم و الان خوشحالم که این کمک برای تبادلات و همکاری میان دانشگاه رازی در حلبچه است و از دانشگاه با کیفیت رازی میخواهیم در زمینه علمی کمک به حلبچه را در اولویت قرار دهد.
وی افزود: دانشگاه حلبچه تازه تأسیس است و سال ۲۰۱۱ تأسیس شد، چهار دانشکده با ۱۲۰۰ دانشجو و ۱۳ رشته دارد و در رشته تربیت بدنی، مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکترا داریم.
وی با دعوت از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه برای حضور در دانشگاه حلبچه و توسعه همکاریهای علمی گفت: ۱۶ مارس هر سال که سالیاد بمباران شیمیایی حلبچه است، حضور اساتید این دانشگاه مایه سربلندی و افتخار ما است.
رئیس دانشگاه حلبچه گفت: مردم کرمانشاه نقطه عطف حادثه اسفناک بمباران شیمیایی حلبچه در کمک و پناه دادن به مردم حلبچه است و یادتان همیشه جاوید خواهد ماند.
در ادامه نماینده دانشگاه کویه در اقلیم کردستان عراق اظهار داشت: دانشگاه کویه در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد و چهار سال است که رتبه اول را در میان دانشگاه های اقلیم کردستان عراق دارد و از نظر پژوهش بسیار انعطاف پذیر هستیم.