محمدعلی نادری نقاش جوان بوشهری که تابلویی با تصویر شهید حججی خلق کرده، معتقد است با حمایت مسئولان می‌توان کارهای شایسته‌ای در زمینه شهدا انجام داد.

محمدعلی نادری نقاش جوانی که به تازگی پرتره شهید حججی که توسط او خلق شده است در حوزه هنری رونمایی شد، درباره فعالیت های هنری اش به خبرنگار مهر گفت: متولد ۱۳۷۱ و ساکن بوشهر هستم. از سال ۹۰ به صورت تخصصی نزد استاد علی بحرینی کار نقاشی را شروع کردم و دو سال پیش یکی از تابلوهای استاد محسن روح الامین را در یکی از نمایشگاه هایی که در شهر بوشهر به مناسبت ماه محرم برگزار شده بود، دیدم و به کار وی علاقه مند و پیگیر شدم تا ارتباطی با این هنرمند برقرار کنم.

وی ادامه داد: در نهایت از طریق محمد حبیبی تماسی با آقای روح الامین داشتم و در یکی از جشنواره ها با وی و مسعود شجاعی طباطبایی آشنا شدم. این آشنایی ادامه دار شد و در جشنواره های مختلفی شرکت کردم و با آنها در ارتباط بیشتری بودم. در نهایت بعد از ماجرای اسارت شهید حججی و شهادت وی دوست داشتم کاری درباره این شهید انجام بدهم که خوشبختانه آقای طباطبایی از من خواست در ابعاد بزرگ آن را کار کنم.

وی درباره مدت زمانی که در حوزه دفاع مقدس و شهدا کار می کند، توضیح داد: ۲ سال است به صورت متمرکز روی شهدا کار می کنم. در واقع یک نمایشگاه در بوشهر درباره ۱۷ شهید برازجان برگزار شد و بعد از آن بود که به صورت تخصصی در حوزه دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم کار کردم. برنامه مفصل تری هم در این زمینه دارم که امیدوارم با کمک آقای طباطبایی به سرانجام برسد. من تا به حال پرتره شهید وحید نومی گلزار را که از شهدای تبریز است، کار کردم که در جشنواره بسیج هم رتبه سوم را از آن خود کرد. قرار است شهید بعدی که پرتره اش را می کشم شهید محمد احمدی جوان باشد که تنها شهید مدافع حرم استان بوشهر تا امروز است.

این نقاش جوان درباره چگونگی کار روی پرتره شهید حججی اظهار کرد: خبر اسارت شهید حججی بسیار سریع در جامعه پخش شد و جامعه را متاسف کرد. استاد روح الامین بلافاصله کار بسیار تاثیرگذاری را در همین زمینه خلق کرد که من هم دوست داشتم به عنوان یک هنرمند کار کوچکی برای یادبود این مرد بزرگ انجام دهم. چند روز بعد تصویر و کلیپ هایی از شهید دیدم و یکی از عکس های او که لبخند زیبایی بر لب داشت را انتخاب کردم. در این عکس حس آرامشی در چهره شهید بود که داستان اسارت او را بسیار زیباتر تصویرسازی می کرد.

نادری درباره ساده بودن نقاشی که از پرتره شهید حججی کشیده و دلایل آن گفت: می خواستم تصویری از شهید به ذهن مخاطب تداعی شود که آرامش را منتقل کند و در عین حال آن تصویر اولیه خشونتی که منعکس شده بود، تعدیل شود برای همین سادگی و آن لبخند را انتخاب کردم. در این نقاشی یک تصویر کوچک ساده در کنار چهره شهید کار کردم که خیلی ساده داستان اسارت را روایت می کند. همچنین ردی از رنگ آبی روی چشم های شهید کشیدم تا هم تاکیدی روی چشم های او داشته باشم و هم آرامش نگاه را تشدید کنم.

وی در پایان درباره حمایت مسئولان استان بوشهر از هنرمندان جوانی که در حوزه دفاع مقدس و شهدا کار می کنند، بیان کرد: در بوشهر ما مراسم سنتی داریم که دو ماه در سال در محرم و صفر برگزار می شود. به همین دلیل ما از کودکی با روایت عاشورا بزرگ می شویم و بحث دفاع مقدس و شهدا هم ادامه بحث عاشورا است. استان بوشهر شهدایی مانند شهید احمدی جوان دارد که هنوز به درستی برای شناساندن آنها اقدام نشده است. من علاقه دارم به این شهدا ادای دینی انجام دهم اما بدون کمک مسئولان کارها سخت پیش می رود. گاهی کارهای ما در اتاق هایمان می ماند اما امیدوارم کاری را که شروع کردم، بتوانم ادامه دهم.