علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به زایمان در آب در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان زنجان اشاره کرد و افزود: زایمان در آب یک روش نوین بوده و خوشبختانه در مراکز درمان تامین اجتماعی استان زنجان بسیار گسترش یافته است.
وی اظهار کرد: با ترویج زایمان در آب درصد زایمان سزارین در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان زنجان بسیار کاهش یافته و زنجان پایین ترین زایمان سزارین را دارد و زایمان سزارین درمراکز درمانی تامین اجتماعی زنجان زیر ۳۰ درصد است و متوسط کشوری ۴۵ درصد می باشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: طی سال ۹۵ بیش از هزار و ۶۰۰ زایمان در آب در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان زنجان انجام شده و زایمان در آب اولین سال بود که در زنجان انجام شد و امسال بیشتر می شود.
محمدی با بیان اینکه برنامه توسعه ای برای زایمان در آب یا زایمان بی درد را در دستور کار داریم، تصریح کرد: در حال حاضر زایمان در آب در بیمارستان امام حسین زنجان است و در بیمارستان امید ابهر هم راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر دو تخت مخصوص زایمان در آب در بیمارستان امام حسین وجود دارد که یک تخت طی ماههای آ ینده راه اندازی شده و زایمان فیزیولوژیک در راستای ترویج زایمان طبیعی است و باید این نوع زایمان به خوبی در جامعه برای بانوان تبیین شود واطلاعات لازم از این نوع زایمان را کسب کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: در حال حاضر دو تخت زایمان در آب در بیمارستان امام حسین (ع) وجود دارد و خدمات لازم به مادران باردار ارائه می شود و زایمان فیزیولوژیک نیاز به فرهنگسازی دارد و دوره های آموزشی لازم برای مادران باردار با مدیریت لازم و درست به خوبی اجرا می شود.
محمدی ابراز کرد: زایمان در آب در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان انجام می شود و خوشبختانه استقبال از این نوع زایمان در استان بسیار خوب است.