به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه بعد از ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی مدیریت بحران اردبیل تصریح کرد: با وجود اینکه کارگاه های مدیریت بحران متعددی برگزار می شود، برگزاری آن در سطح نیروهای محلی ضرورت ویژه دارد.
وی با بیان اینکه آموزش مدیریت بحران به معنی سرمایه گذاری است، ادامه داد: آموزش اولویت اصلی در امر مدیریت بحران است و با تسری آن به سطح نیروهای محلی می توان حتی از میزان خسارت ناشی از مخاطرات کاست.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی و تمرینی اعضای مدیریت بحران استان اضافه کرد: این کارگاه به مدت سه روز برای تمامی اعضای مدیریت بحران شهرستان ها برگزار شد و استان اردبیل ۲۱ امین میزبان کارگاه های مدیریت بحران کشوری است.
امامی یگانه با بیان اینکه در کنار استفاده از نیروهای عملیاتی، نحوه هماهنگی و حتی برخورد اعضای مدیریت بحران در حوادث ضروری است، اضافه کرد: امروز اقداماتی از این دست علم و دانش محسوب شده و به شکل تخصصی در مدیریت بحران به کار گرفته می شود.
در این جلسه معاون پیش بینی و هشدار سازمان مدیریت بحران کشور نیز به برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت بحران در تمامی ۳۱ استان و ۴۰۰ شهرستان کشور اشاره کرد.
صالح ملک پور با بیان اینکه از ابتدای امسال کارگاه های مدیریت بحران در ۲۱ استان برگزار شده است، اضافه کرد: پیش بینی و پیشگیری با آگاهی بخشی یکی از اولویت های سازمان مدیریت بحران کشور است و با هدف کاهش میزان خسارت ها دنبال می شود.