به گزارش خبرنگار مهر، محمود حاجیان ظهر چهارشنبه در جلسهای که با حضور تیم بازرسی وزارت کشور به منظور بررسی روند فعالیت های اجتماعی گلستان در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: یک سال و نیم بعد از شروع دولت یازدهم شورای اجتماعی کشور با ریاست رئیسجمهور و نایب رئیسی وزیر کشور بنا به در خواست رهبر معظم انقلاب تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در سال ۹۵ ، ۱۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامهریزی و بودجه در اختیار شورای اجتماعی کشور قرار گرفت، افزود: با تخصیص این اعتبار از سوی دستگاههایی که متولی اجرای پروژه های آسیب های اجتماعی هستند برنامههای تخصصی ارائه و هماهنگیهای لازم برای تخصیص اعتبار انجام شد.
حاجیان تصریح کرد: حدود ۲۰ میلیارد تومان از این مبلغ در اختیار استانها برای اجرای ۳۵۲ طرح در حوزه آسیبهای اجتماعی قرار گرفت.
وی افزود: ۱۸ میلیارد تومان در اختیار ستاد مواد مخدر برای جمعآوری معتادان متجاهر در ۱۲ استان و ۶۲ میلیارد تومان در اختیار دستگاههای ملی برای اجرای پروژه ها قرار گرفت.
حوزه آسیب های اجتماعی نیازمند مدیریت خلاق است
حاجیان ادامه داد: من معتقدم چنانچه تمام درآمدهای نفتی را به حوزه آسیبهای اجتماعی اختصاص دهیم اما مدیریت خلاق و برنامه ریزی در این زمینه نداشته باشیم کار به جایی نخواهیم برد.
وی افزود: مستندات ارائهشده از سوی برخی از دستگاهها نشان میدهد در زمینه نزاع و درگیری جمعی، شرارت و دزدی، تجاوز به عنف، پروندههای دعاوی و ... کاهش آمار داشته ایم.
رئیس مرکز شورای اجتماعی کشور در رابطه با برنامه آتی این شورا در سال جاری اظهار کرد: نخستین رویکرد ما اجرای نظام آموزشی مشاورهای و بهکارگیری ظرفیتهای مردمی در حوزه آسیبهای اجتماعی است.
وی افزود:از آنجایی که سلامت ابعاد مختلف دارد قرار بر این شد سند نظام جامع سلامت با چهار شاخصه معنوی، اجتماعی، روانی و جسمی تدوین و در اوایل سال ۹۷ اجرایی شود.
حاجیان ادامه داد: افزایش مشارکتهای مردمی برای حضور خیرین باید مورد توجه قرار گیرد و از آن به عنوان یک فرصت بهرهمند شویم.