به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قاسمی طوسی، ظهر دوشنبه، در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مازندران، با اعلام وجود ۲۷ دستگاه فرهنگی، از عدم شرکت همه این دستگاهها در این جلسه ابراز ناخرسندی کرد و با مهم برشمردن این جلسات گفت: در این جلسات مصوباتی هم داریم اما به دلیل عدم حضور دستگاهها، آنها از این مصوبات مطلع نمی شوند که این یک آسیب است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری، یکی از آسیبهای موجود در عزاداری ها را برپایی خیمهها برشمرد و گفت: شاید در صد متری خیمهای که برپا شده و جمعیت در آن حضور دارند، مسجد یا حسینه خالی وجود دارد و خیمه برپا میشود.
وی با سئوال اینکه چرا با وجود حسینه و مسجد، خیمه برپا میشود، پیشنهاد کرد که این امر قانونمند شده و دیگر اجازه برپایی خیمهها در شهرستانهای مازندران داده نشود؛ چرا که تا زمانی که مسجد و حسینیه داریم ضرورتی وجود ندارد که خیمه برپا شود.
طوسی از دیگر آسیبهای برپایی خیمهها را، عزاداری این خیمهها تا ساعت ۲ بعد از نیمه شب برشمرد و افزود: عزاداری تا این ساعات موجب قضا شدن نماز بسیاری از افراد خواهد شد و امام حسین (ع) برای برپایی نماز جنگید و قضا شدن نماز عزادار کار درستی نیست و نیازمند برنامه مدون در این زمینه هستیم تا از این کار جلوگیری شود.
وی در رابطه با علم نیز گفت که با کمک نیروی انتظامی ورود خوبی در این حوزه داشتهایم اما در برخی حوزهها آسیبها به شدت زیاد است و از جمله آن به نوع پوشش دختران و پسران شرکتکننده در مراسم عزاداری اشاره کرد.
طوسی با تأکید بر هدفمندی برگزاری مراسمهای عزاداری، تشریفاتی شدن این مراسمها را آسیب برشمرد و گفت: در این ایام، بیش از هزار میلیارد تومان اطعامدهی در استان مازندران انجام میشود و با این میزان میتوان کارهای خیر بسیاری انجام داد، از این رو باید اطعامدهی مدیریت شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری با بیان اینکه در استان مازندران عزاداری متمرکز وجود ندارد، نسبت به برگزاری عزاداری متمرکز اعلام آمادگی کرد و انجام آن را نیازمند مکانیابی دانست.